За социалистите от Пловдивска област връх Шипка не е само

...
За социалистите от Пловдивска област връх Шипка не е само
Коментари Харесай

Походът на БСП Пловдив област към 2 април тръгна от Шипка с обещание за спечелен ръст в подкрепата

„ За социалистите от Пловдивска област връх Шипка не е единствено монумент за респект, а историческо мерило за това по какъв начин би трябвало да отвоюваме заслужен живот на хората в обективна европейска страна. Затова стотици млади и зрели членове на Българска социалистическа партия се събрахме дружно там и си обещахме доста дейна акция за най-хубавия резултат на 2 април. “ Това сподели Манол Генов, лидер на листата на 17 МИР на „ Българска социалистическа партия за България “ на връщане от историческия връх, където социалистите отдадоха респект на Трети март и героите за свободно родно място.
„ Никой не ни дава обещание лесна акция или обезпечена интензивност и поддръжка. Наша работа е да повишим доверието в Българска социалистическа партия и да покажем, че имаме платформа с реалистични цели, които би трябвало да станат част от постоянна управническа политика на страната след изборите на 2 април “, безапелационен бе Генов и изброи акцентите от тях. 
Упорита и аргументирана политика за растеж на приходите и покупателната дарба на жителите, с която най-накрая да реализираме сваляне на инфлационните проценти, налагане на  необлагаем най-малко и промяна на данъчната система при гарантиране на фискална непоклатимост, както и стимулиращо фамилиите подоходно облагане, повишение растежа на обществените заплащания и пенсиите. Това са цели и крайни цели, които са изцяло вероятни с виновна политика, в чийто фокус е стандартът на живот, достойното възнаграждение и превъзмогване на демографската рецесия в страната, разяснява още лидерът на листата на Българска социалистическа партия за 17 МИР. 
В умозаключение Генов акцентира, че социалистите от Пловдивска област ще дадат всичко от себе си в тази акция, с цел да не позволен популистки и разколнически леви обединения да примамят достоверния избор за Българска социалистическа партия. 
Официалното разкриване на предизборната акция „ Българска социалистическа партия за България “ престои до дни и тя ще събере на едно място силата на двете листи на коалицията- 16 МИР и 17 МИР.  />
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР