За случай с побой над млад баща разказа Нова телевизия.

...
За случай с побой над млад баща разказа Нова телевизия.
Коментари Харесай

Твърдение: Трима мъже и една жена нападнали и били с палки баща и майка с едногодишни бебета

За случай с побой над млад татко описа Нова телевизия. Той е обичай от група роми във Видин.
Причината – 19-годишен юноша спрял внезапно с колата си до него, до момента в който той бил с двете си едногодишни близначета, създавайки причина за тежък пътен случай. На идващия ден, до момента в който се разхождали, Владимир Скорчев бил открит от ромите. Владимир твърди, че е ударен с палка или бухалка по главата, а жена му Кристина удостовери случката. По думите ѝ, Владимир държал едното бебе и тогава бил ударен в главата, а по-късно бил обичай.
Казваха ни, че ще ни убият, за какви се мислят. Кристина взела двете деца и съумяла да избяга, по думите ѝ.
Свидетелка споделя, че видяла Владимир да лежи на земята, заобиколен от хора " с палки, с бухалки ". А той е бил признат в болница, с
Близък на задържаните твърди, че зетът, " внукът дребният, внукът огромният " отишли, като първо щерка му била отишла, с цел да се схванат, а Владимир ги нападнал. Според тази версия, ромите нямали палки.
Не става въпрос за етническо напрежение, такива персони би трябвало да си намерят мястото, съобщи бащата на Кристина. Той изиска правдивост.
По случая са задържани четирима души – трима мъже и една жена. Жената е освободена с мярка " Подписка ", мъжете остават в ареста. Част от тях е трябвало да стоят под карантина, тъй като се върнали от чужбина преди няколко дни. Заради което млад мъж попита – по какъв начин такива хора в чужбина не смеят да вършат нищо, а тук безчинстват? А Владимир твърди, че пуснатата жена споделила, че от Австрия щели да дойдат хора, да изнасилят дамата на Владимир пред очите му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР