За слоган на необичайния мащабен проект, който погледнат отгоре прилича

...
За слоган на необичайния мащабен проект, който погледнат отгоре прилича
Коментари Харесай

Чудо на инженерната мисъл: туристическият остров-цвете в Китай

За слоган на необичайния огромен план, който погледнат от горната страна наподобява на необичайно цвете, китайските основатели избират фразата «А cultural destination appealing to the global tourists» - културна дестинация, привлекателна за туристите от целия свят.

Туристическият архипелаг се състои от три изкуствени острова с обща повърхност от 4 кв.км, обединени между тях. Върху тях са ситуирани обекти и уреди за развлечение и отдих за хора от всички възрасти и ползи. Тук има хотели, в това число с категория 5 звезди, паркове и аквапаркове, музеи, океанариум, магазини duty free, конферентен център, Търговски център, кафенета, питейни заведения, заведения за хранене, атракции и забележителности.

Островите са разрушени на улици, а всички обекти са осветени от необикновена съвременна система, която сама по себе си може да бъде атракция. Проектът е осъществен от китайската компания Evergrande Group с пари на частни вложители, без присъединяване на страната. При планирането на островите се планува всяка година те да бъдат посещаванивай-малко от 10 милиона туристи...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР