За системен тормоз над жена си, 11-годишното им дете, тъщата

...
За системен тормоз над жена си, 11-годишното им дете, тъщата
Коментари Харесай

Съдят пловдивчанин за побой над съпруга, син, тъст и тъща

За систематичен тормоз над жена си, 11-годишното им дете, тъщата и тъста на съд отива 44-годишният Иван Иванов, оповестиха от прокуратурата.

Той непрестанно подлагал на домашно принуждение дамата, с която живеел на брачен начала и детето им. За да се избави от честите похищения, тя потърсила помощ в спешен център за отбрана. Не единствено нея, само че и 11-годишното момче било подложено на малтретиране. Иванов ходел в учебното заведение и го обиждал, даже посягал.

Гнева му изпитали и родителите на 43-годишната му жена. На 13 август м.г. причакал до входа на жилището тъща си. Хванал я за гушата и се заканил, че ще я убие, ликвидира и унищожи.

Дни по-късно Иванов нанесъл побой над жена си и тя получила кръвонасядане в региона на корема. 11-годишното им момче също изпитало юмруците на татко си, вследствие на което детето получило травма на шията.
И 67-годишният тъст не бил пощаден. На 20 август м.г. в социална постройка зетят го нападнал и му нанесъл юмруци и ритници.

С разпореждане на съда бил избран режим на срещи на Иванов със сина му, които трябвало да се реализират в наличието на чиновник от Отдел „ Закрила на детето “. Бащата обаче не спазвал режима. Посещавал учебното заведение на малолетното дете, упражнявал психическо принуждение по отношение на него, като го обиждал и заплашвал.

Това се случвало и с майката на момчето. Иванов я причаквал в постройката, където работела.

Спрямо обвинения него е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Ако съдът признае виновността му, го чака наказване от 1 до 6 година отнемане от независимост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР