За щастие има начин, по който може да разбереш дали

...
За щастие има начин, по който може да разбереш дали
Коментари Харесай

Това, че сме разделени, не означава, че не те обичам – Втора част

За благополучие има метод, по който може да схванеш дали към момента му липсваш и те обича. И в случай че това е по този начин, не отлагай повече опцията да си го върнеш. Шанс, който през днешния ден имаш, само че на следващия ден може и да нямаш. Наблюдавай деликатно държанието му и не се опасявай да опиташ. Бори се за щастието, което заслужаваш. Бори се за него.

Представяме ти останалите знаци, които демонстрират, че към момента му липсваш, макар раздялата.

Излиза с други дами

Веднага след раздялата ви, той не закъсня със срещите с други дами. Но за какво си мислиш го прави? Защо бърза да се хвърли в обятията на друга?

Както казахме към този момент, не всичко е по този начин, както наподобява в профил видяно. Той е комплициран. Емоциите, които изпитва сега приливат и не знае по какъв начин да ги управлява. Свикнал е да прекарва времето си с теб и тази празнота и липса, която усеща сега го убиват постепенно. Той не желае да се влюбва още веднъж. А обезверено търси метод да запълни празнотата, която остави ти след себе си и след раздялата ви.

Знаеш, че излизането с други дами не е в негов жанр. И това не е твоето момче. Не бързай със заключенията. Понякога истината може да те изненада и да те заболи доста от нея.

Поддържа връзка с твоите другари

Разделихте се преди няколко месеца и се очакваше да не помни за твоите другари, с които общуваше, тъй като ти беше гадже. Да но не. Месеци откакто двамата нямате нищо общо, той не стопира да търси приятелите ти и даже да излиза с тях. Защо си мислиш прави всичко това?

Продължава да излиза с твоите другари, поради теб. Защото това е единственото нещо, което му припомня за теб и по този метод той те държи покрай себе си. Те са единствената малка врата към теб. И по този начин може да знае по какъв начин си, какво правиш. А и се надява някой от тях да му подскаже, че към момента го обичаш. Човек е подготвен на всичко за мъничко вяра.

Продължава да флиртува с теб

Факт е, че от време на време знаците са толкоз явни, а не желаеме да повярваме на това, което се случва. Напълно допустимо е след разлъка, някогашният да продължава да флиртува с теб. И го прави с една единствена цел – да се върнеш при него. Ти си тази, която най-добре го познава и знаеш, че не прави нищо без причина. Особено това да флиртува с дамата, с която неотдавна се е разделил. Не си мисли, че е елементарно. Полага огромни старания, само че толкоз доста му липсваш и е подготвен на всичко, още веднъж да станете едно цяло.

Помисли доста добре преди да вземеш решение. Очевидно е, че той те обича. Ако и ти не си безразлична и към момента изпитваш усеща към него – не се инати. Дай му втори късмет. Вярно е, че един път разрушена обич, мъчно може да бъде същата, само че знае ли човек. Струва си да опиташ. Особено в случай че и ти тъгуваш за него и единствено с него си щастлива.

Не стопира да приказва за теб

Винаги те е обичал, само че след раздялата тази обич става все по-силна. Толкова доста си му влезнала под кожата и не му излизаш от мислите. Не стопира да приказва за теб пред твоите и неговите другари. Свързва безусловно всичко с теб и всяка тематика стартира и свърша с теб. Но имай едно на разум. Понякога в яда и болката, някогашният може да каже и нещо неприятно за теб. Няма да го направи съзнателно, само че сега разрушеното сърце е замъглило мозъкът му.

Ако той не стопира да приказва за теб, повече от явно е, че му липсваш и желае да се върнеш при него.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР