За шести пореден път най-голямата верига за търговия на дребно

...
За шести пореден път най-голямата верига за търговия на дребно
Коментари Харесай

Kaufland България с рекорден резултат при сертификацията си като Top Employer за 6 поредна година

За шести следващ път най-голямата верига за търговия на дребно у нас Kaufland България бе сертифицирана като Top Employer от влиятелния интернационален самостоятелен институт Top Employers Institute. Постижението на компанията да бъде оценена от най-авторитетната международна сертифицираща организация за работодатели, създаващи отлична работна среда за своите екипи, е следващото доказателство за високите стандарти на веригата в ръководството на човешкия капитал, грижата за хората, изискванията на труд и развиването на чиновниците.

„ Щастливи сме, че непрекъснатият ни блян за основаване на сигурна, мотивираща и удовлетворяваща работна среда е мотив за шеста поредна година да бъдем Top Employer. Фактът, че още веднъж защитихме влиятелния документ, и то с извънредно високи резултати, образно демонстрира нашата отдаденост, навременните и целенасочени старания, които поставяме в развиването на нашите сътрудници. Целта ни постоянно е била да подсигуряваме осъществяването на обещанията, които даваме, а точно да осигуряваме благополучието на сътрудниците ни, както и да поставяме всеобхватна грижа за тях и техните фамилии. Затова и дейностите, които подхващаме, са с тази мисъл. Сертификатът е следващото доказателство, че в компанията устремено следваме мотото ни „ Който не става по-добър, престава да бъде добър “, разяснява Мила Вълкова, старши управител на отдел „ Подбор, работодателска марка и обосноваване и задържане “ в Kaufland България.

Kaufland е сертифициран като Top Employer за шеста поредна година след обстоен разбор и одитиране на всички процеси в областта на човешките запаси в компанията. Оценката за представянето на ритейлъра като шеф бе направена от интернационално жури от самостоятелни специалисти след съвсем 6-месечен мониторинг, имащ за цел да прегледа детайлно въведените от Kaufland практики, процеси и принадлежности за ръководство на човешкия запас. Универсалният способ за узаконяване на Top Employers Institute се ползва в над 122 страни по света.

Независимото жури изготвя заключението на база общо 20 категории, подлежащи на мониторинг. За непоколебимото показване на Kaufland във връзка с редица от критериите, част от сертификацията, приказва фактът, че компанията реализира оптимален резултат от 100% в 8 категории. Сред тях са „ Бизнес тактика “, „ Лидерство “, „ Дигитален HR “, „ Работна среда “, „ Работодателска марка “, „ Привличане на гении “, „ Цел и полезности “ и „ Етика и интегритет ”. (Моля виж графика 100% резултати)

Източник: kliuki.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР