За шести пореден път МЕНСА отправя призив към кандидатите за

...
За шести пореден път МЕНСА отправя призив към кандидатите за
Коментари Харесай

Поканиха кандидат-евродепутатите на тест за интелигентност

За шести следващ път МЕНСА насочва апел към претендентите за високи държавни постове да ревизират равнището на интелекта си. Този път поканата е към тези, които желаят да съставляват България в Европейския парламент. Целта е да се разбере по какъв начин бъдещите евродепутати реагират в сериозни обстановки, могат ли да мислят бързо и ще защитят ли българските национални ползи в Брюксел.

45 въпроса за 30 минути – това съставлява пробата, с който всеки може да разбере равнището си на просветеност. От организацията на умните хора поканиха всички кандидат-евродепутати да ревизират качествата си. За всички, които се съгласят резултатът от теста да бъде обществено оповестен той ще е безвъзмезден.

Христо Радков зам.-председател на МЕНСА – България:

"Това го вършим за гласоподавателят да знае какви са опциите на този претендент, който желае да съставлява в тази ситуация България на международно ниво, на европейската сцена какви благоприятни условия има, а към този момент по отношение на тези благоприятни условия какво той може да реализира. И за доста други избори съм казвал, че доста от претендентите ни споделят какви фамилии имат, какъв трудов стаж са имали на момента, на какъв инструмент могат да свирят. Точно това с инструмента ми е доста фрапиращо. В Европейския парламент никой няма да ги кара да свирят на никакъв инструмент. Там би трябвало да отстояват ползите на България. За да ги отстояват, те би трябвало да имат потенциала да мислят задоволително бързо и съответно да реагират на всяка една обстановка и надлежно познания. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР