За шеста поредна година NIVEA продължава партньорството си със SOS

...
За шеста поредна година NIVEA продължава партньорството си със SOS
Коментари Харесай

NIVEA подпомага началото на самостоятелен живот на младежи от SOS Детски селища

За шеста поредна година NIVEA продължава партньорството си със SOS Детски селища България. Този път поддръжката на марката е ориентирана към – неповторима за страната ни самодейност, която подкрепя младежите в първите години след овакантяване на SOS грижа.

В рамките на месец – от 29 октомври до 25 ноември – с всяка покупка на артикул с марка NIVEA в магазини dm, 30 ст. ще бъдат дарени в интерес на Програмата на SOS Детски селища. Със събраните средства ще бъде обезпечена морална и финансова поддръжка на пълнолетни младежи до довеждане докрай на висше обучение и започване на работа. За втора поредна година дипломат на акцията е артистът.

„ За нас е чест да създадем традиция партньорството си SOS Детски селища България и да допринесем за развиването на децата и младежите, които сдружението поддържа. Напускането на приемната грижа е основен миг за младежите, определящ значително живота им по-късно. Затова сме щастливи, че тази година ще дадем своя принос за програмата „ Начало на независим живот. “, споделя Румяна Ковачева, Marketing Team Leader на NIVEA за България.

Фокус на програмата е поддръжка в първите години на автономия за навършилите пълноправие младежи. Подготовката за овакантяване на SOS грижа е структуриран развой, който стартира най-малко една година авансово. След напускането, на младежите се обезпечава тригодишна поддръжка под друга форма – възнаграждение на наем за жилище, финансови средства в интервала на търсене на работа, обезпечаването на консултативна и прочувствена поддръжка. Сдружението оказва помощ и на младежите, които не престават образованието си в университет, като ги поддържа до довеждане докрай на висше обучение и започване на работа. По този метод се реализира оптимално равномерен преход към самостоятелност и се развиват умения у младежите да поемат отговорност към личния им живот.

Първите пет взаимни акции под надпис „ Приказни моменти на грижа “ бяха ориентирани към домовете за приемна грижа и приемните фамилии. Те бяха обединени от идеята повече български деца да получават шанса за щастливо детство. Благодарение на посланици и запалянковци досега са дарени близо 200 000 лева в интерес на SOS Детски селища.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР