За съжаление в днешното забързано ежедневие не ни остава достатъчно

...
За съжаление в днешното забързано ежедневие не ни остава достатъчно
Коментари Харесай

Foodbg.bg - лесна и бърза поръчка на здравословни ястия

За страдание в днешното забързано всекидневие не ни остава задоволително време, с цел да подготвяме качествена и пълноценна храна, от която тялото ни има потребност.
Хубавото е, че хората схванаха, че е доста значимо какво ядат, какви артикули и какви мазнини употребяват. Хигиената при подготвяне на храните също е доста значима.
Платформата за онлайн поръчка на здравословна храна е намерила решение.
Ето какво споделиха те пред нас за концепцията си :

" Решихме, че можем да помогнем, знаехме, че има сходен тип активност в някой страни, взаимствахме някои хрумвания, направихме маркетинг, търсейки сходна активност в България – нямаше такива с нашата идея и създадохме този бизнес модел. Всички работещи без значение от възраст и специалност се прибират вечер, би трябвало да пазарят, да измислят какво да сготвят за себе си и за своите близки и то за малко време. Това ни накара да стартираме активност, с която да улесним клиентите си, да не помнят за описите за пазар, за тежките чанти и за въпроса " Ох, какво да измисля за вечеря? ". "

Чрез онлайн магазинa клиентите поръчват и получават прясно охладени меса от потвърдени производители и свежи, пресни артикули, както и подправките за подготвяне на 3 или 5 бързи (за 30 - 40 минути) и вкусни вечери в тъкмо пресметнати количества за 2-ма, 3-ма или 4-ма индивида.
Партньори на foodbg.bg са български компании за месо, свежи зеленчуци, консерви и бакалски артикули.
За да е ефикасен един онлайн магазин би трябвало да е елементарно наличен и от поръчката до финнализиране на заплащането да се минава през не по-вече от 3-4 стъпки. Първата стъпка в е да поръчате 3 или 5 вечери за идната седмица. Втората стъпка е да изберете за какъв брой души да са вечерите (за 2-ма, 3-ма или 4-ма). Третата стъпка е да посочите по кое време и къде да получите продуктите и рецептите и избирате метод на заплащане - това е всичко. Лесно, нали?
Не губите време за пазар, не цялостните хладилника с ненужни артикули. Ако всеки от нас редуцира с една четвърт изхвърляните хранителни артикули, ще нахраним 680 милиона гладуващи хора по света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР