За съжаление с цялата процедура по вота за здравеопазването БСП

...
За съжаление с цялата процедура по вота за здравеопазването БСП
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова, ГЕРБ: Сектор „Здравеопазване“ се нуждае от надпартиен консенсус

За страдание с цялата процедура по вота за опазването на здравето Българска социалистическа партия още веднъж направиха проява на това по какъв начин не се търси единодушие. Това сподели ръководителят на Здравна комисия и народен представител от ГЕРБ доктор Даниела Дариткова по време на разискванията по вота на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “ на тематика „ Здравеопазване “.

Тя стартира своето изявление с привет към всички лекари. „ Искам да им пожелая здраве и самообладание, с безрезервност да не престават да подаряват здраве и вяра “, съобщи още доктор Дариткова. „ Много е значимо да не използваме, интерпретираме проблемите политически. Сектор „ Здравеопазване “ се нуждае от надпартиен консенсус. Много е потребно да си припомняме една фраза, че би трябвало да се вършат политики за опазването на здравето, а не политика от опазването на здравето “, добави още доктор Дариткова.

„ Тръгнахте по села и паланки да представяте своята стратегия с претенциозното заглавие „ Визия за България “, само че очевидно не чухте хората. Те не чакат от нас непрестанно да спорим и да се караме. Ние в никакъв случай не сме отричали нашата политическа отговорност, само че и вие би трябвало да поемете своята “, съобщи ръководителят на Здравна комисия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР