За съжаление огромната част от българите са русофили, затова властта

...
За съжаление огромната част от българите са русофили, затова властта
Коментари Харесай

Антон Кутев: Действия срещу Русия ще доведат до падане на правителството ни

За страдание голямата част от българите са русофили, по тази причина властта се измъква от позиция по проблема Русия - НАТО. Българинът няма да одобри присъединяване на България в някакви дейности против Русия, това ще докара до рухване на държавното управление и до трайни проблеми у нас ". Това съобщи за "Твоят ден " по Антон Кутев от Българска социалистическа партия.

Според него има сериозен проблем, който изисква политически решения. "Ясно е, че сме членове на Европейски Съюз и НАТО и няма по какъв начин да се вършим на две и половина, няма по какъв начин да не участваме. Властта се пробва да го пропусне и да не приказва за това поради това, че българският народ не желае военни дейности с Русия ", счита той. И добавя, че Радев е единственият съответен външнополитически състезател.

"Трябва да има отстояна позиция по проблема. Позицията може да се трансформира в разграничителна линия в обществото ни, изключително в случай че бъдем въвлечени в конфликти с Русия. Коалицията е изправена пред доста разнообразни проблеми - има тежка икономическа и здравна рецесия. Всичко това дружно води до съществени опасности за държавното управление. Ако властта в околните 1-2 месеца не реши проблемите с Гешев, той ще смени държавното управление. Няма да си тръгне самичък ", уточни Кутев. И прикани от Българска социалистическа партия ясно да заявят позиция по проблема с основния прокурор.

"Според мен Нинова желае да ръководи още 15-20 години. Отидох на Конгрес на Българска социалистическа партия, а се върнах от Конгрес на Корнелия Нинова. В него нямаше идеология, тя не се е замислила, че неравенствата в българското общество е проблем, тежка неистина е, че това е обществен бюджет ", посочи той.

По думите му геополитическата обстановка, в който сме сега, е нежелана за народа ни. "Решенията са доста комплицирани и непопулярни, по тази причина властта се измъква. Критиките на ГЕРБ имат учредения, само че дали тъкмо те би трябвало да ги насочат е въпросът. Радев лидира вярно обстановката и не е влезнал в несъгласия - нито с евроатлантическите сътрудници, нито с Европейска комисия, нито с Русия. Намираме се на фронтовата линия сред два колоса, би трябвало да намерим пътя ", акцентира той.

За него рецензиите на ГЕРБ имат учредения, само че дали тъкмо те би трябвало да ги насочат е въпросът. "Опитват се да вдигнат огромен звук, с цел да покажат какви опозиционери са ", смята Кутев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР