За съжаление на потребителите на Windows 10 S и Windows ...

За съжаление на потребителите на Windows 10 S и Windows

Apple отлага пускането на iTunes за Microsoft Store

За страдание на потребителите на Windows 10 S и Windows 10, които разчитат единствено на Microsoft Store, те ще би трябвало да почакат още малко, с цел да получат iTunes . Apple удостовери, че плануваното за края на годината стартиране на мултимедийната платформа няма да се случи.

Покойният съосновател на Apple Стийв Джобс един път съпостави стартирането на iTunes за Windows като това “да дадеш чаша леденостудена вода на някой в Ада”, само че това не спря компанията да предложи най-известната си стратегия за районен съд – един прагматичен ход за продажбата на повече iPod-и на милиони районен съд консуматори. Междувременно, връзките сред Apple и Microsoft се затоплиха задоволително и Apple анонсира iTunes за Microsoft Store (бившият Windows Store) през юни с заричане да е там до края на 2017 година

“Работим тясно с Microsoft, с цел да предложим цялостната iTunes функционалност, само че се нуждаем от още малко време, с цел да го създадем както трябва”, показва Apple.

Забавянето е проблематично най-много за притежателите на Windows 10 S устройства, на които iTunes под формата на Windows приложение не върви ; тези устройства работят единствено с приложения от Microsoft Store. Ако ви би трябвало незабавен достъп до iTunes, потребителите на Windows 10 S могат да ъпгрейднат до Windows 10 Pro, премахвайки условието за Microsoft Store.

Източник: kaldata.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg