За съжаление, колкото и да не му се иска на

...
За съжаление, колкото и да не му се иска на
Коментари Харесай

Бритни Спиърс не помни сватбата си

За страдание, колкото и да не му се желае на човек, истина е, че с хода на времето даже най-съкровените му мемоари стартират постепенно да избледняват, заличавайки от съзнанието му от ден на ден детайлности от тях, сходно на пъзел, последователно губещ своите елементи. Ако има обаче един ден, който би трябвало да остане недокоснат в паметта му поради своето огромно значение, то това е този, в чиито рамки е положил клетва за безконечна обич към своята половинка, обвързвайки живота си с нейния, най-малко до момента в който гибелта не ги раздели, както в действителност си дават обещание пред олтара. Това без подозрение е особено събитие, което мъчно може да се не помни...

И въпреки всичко напълно неотдавна Бритни Спиърс призна, че в действителност не се сеща да е участвала на това, в което публично сподели " Да " на Сам Асгари, трансформирайки се в негова законна брачна половинка. Своята изповед певицата направи в Инстаграм, единствено че след това бързо я изтри от платформата, явно осъзнала по какъв начин би могла да бъде призната тя от нейните над четиридесет и един милиона почитатели, предава " Page Six ". Въпреки това, медията съумя освен да види думите ѝ, само че и да ги популяризира.

 

" Омъжих се тази година, само че не съм сигурна, че присъствах на церемонията, тъй като от три години насам нямам ясно схващане ", написа в поста си носителката на редица оценки " Грами ", която през предишния ноември се освободи от попечителството на своя татко. " Спомням си, че по-късно на тържеството всички говореха, само че не и аз, тъй като не можех да си поема въздух. Тялото ми бе сковано и не бях в положение да повеждам диалог ", добави тя, разкривайки, че от дълго време е изпитвала проблеми с дишането, който за благополучие неотдавна са останали в предишното. " Сега към този момент съм добре ", приключва русокоската.

След като заличи обявата си, на нейно място музикалната звезда показа друга, с която издаде, че е била разграничена с колегата си през последния месец, защото той е отсъствал от вкъщи им по работен ангажимент, пише dir.

" Трябваше да се върне до една седмица, само че се наложи да отсъства в продължение на четири. Беше доста мъчно, само че в този момент към този момент си е у дома! ", гласи посланието ѝ към малко видео, на което Асгари удря боксова круша във фитнес залата на имението им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР