“За съжаление, Калвин не тренира с нас в момента, тъй

...
“За съжаление, Калвин не тренира с нас в момента, тъй
Коментари Харесай

Ново попълнение на Ливърпул с контузия

“За страдание, Калвин не тренира с нас сега, защото има дребна травма. Никой не знаеше, открихме я по време на медицинските прегледи. Лекарите споделиха, че в случай че не обърнем внимание в този момент, той ще има проблем в бъдеще ”, показа Клоп.

Liverpool manager Jurgen Klopp has hailed new signing Fabio Carvalho as a “fantastic prospect ” — but has revealed he is unsure where the attacker will play.

More from
— The Athletic UK (@TheAthleticUK)
Германецът приказва и за другите нови попълнения и. “Бях извънредно впечатлен, когато Нунес игра против нас в Шампионската лига. Беше ясно, че е добър, само че когато го видиш онлайн, беше впечатляващо. Силата дружно с техниката, желанието, придвижването му, проблемите, които ни сътвори. Влюбихме се в него в тези два мача. Когато разбрахме, че има опция да го притеглим, незабавно се съгласихме ”, изясни Клоп.

Той приказва и за това на каква позиция ще употребява: “Фабио, уау. Какъв сезон изигра с. Да стигнеш до промоция с този жанр на игра не е елементарно. Марко Силва свърши невероятна работа там, само че Фабио имаше огромна заслуга. също, нашият някогашен състезател, и. може да играе на доста разнообразни позиции. В момента няма избрана точна позиция - на крилото, като осмица, като десетка, като подправена деветка, в случай че се развие още малко физически. Той би трябвало да се приспособява, само че има нужните качества ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР