За разлика от треньора на Копенхаген Столе Солбакен, който демонстрира

...
За разлика от треньора на Копенхаген Столе Солбакен, който демонстрира
Коментари Харесай

В Дания: ЦСКА не е страшен, но "Аталанта"...

За разлика от треньора на " Копенхаген " Столе Солбакен, който показва почитание към ЦСКА, медиите в Дания явно не считат " алените " за сериозен противник. Двата отбора ще спорят в третия квалификационен кръг на Лига Европа, а първият мач е довечера от 20:45 ч. на Националния стадион " Васил Левски ".

Таблоидът BT напомня, че от 2006 година до момента единствено в един единствен случай " Копенхаген " не се е класирал за групите на Шампионската лига или Лига Европа. " София надали плаши тима, само че вероятността за конфликт с " Аталанта " в плейофите е притеснителна ", показва изданието.
ЦСКА и " Копенхаген " чакат тежък мач (ВИДЕО) Ел Маестро призна, че за първи път този сезон съперникът в реалност е по-добрият тим
В материала е представен и самият Солбакен, който акцентира значимостта на попадането в груповата фаза на шампионата. " Пътят обаче е дълъг. Очакват ни два сложни мача против ЦСКА и по-късно вероятно ще се надигнем против един от най-хубавите отбори в предварителната фаза. " Аталанта " игра против " Борусия " Дортмунд напролет, тъй че класата му е безспорна ".

От BT показват, че даже и ранно отпадане няма да се отрази съдбовно на бюджета на " Копенхаген ". Макар че при сходен сюжет клубът ще се елементарни с най-малко 7 милиона евро, летните продажби на Ролин Олсен и Федерико Сантандер към този момент са обезпечили задоволително доходи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР