За протокола: документите, които Цветомир Найденов учтиво ни предостави, са

...
За протокола: документите, които Цветомир Найденов учтиво ни предостави, са
Коментари Харесай

Венелин Петков към Валери Симеонов: Позор! Ще се видим в съда

" За протокола: документите, които Цветомир Найденов учтиво ни даде, са жалбите му до Прокуратурата. Те са съответно заведени там най-малко две седмици преди той да стартира да търси изява в bTV. Позор, господин заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов. Ще се забележим в съда. ", това написа в профила си във фейсбук Венелин Петков.

Изказването на във връзка думите на ръководителя на НФСБ Валери Симеонов в ефира на Българска национална телевизия. В утринния блок на Българска национална телевизия Симеонов упрекна Венелин Петков и Антон Хекимян в корупция, защото те не са позволили в ефир предишния декември сигнала на Цветомир Найденов против лотарията на Васил Божков.

" Зная за корумпирани телевизионни водещи. Ето ви го един Антон Хекимян, ето ви го един Венелин Петков. Какви са тези, на които им е казано на 15 декември цялата история на Найденови и за незаконната скица на Божков с ощетяване на страната със стотици милиони, и те са мълчали!? Аз бих пратил прокуратурата при тях, да ги разпита ”, съобщи Валери Симеонов в утринния блок на Българска национална телевизия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР