за президентските избори. Това обявиха от земеделската партия на пресконференция

...
за президентските избори. Това обявиха от земеделската партия на пресконференция
Коментари Харесай

Герджиков вярва в безрезервната подкрепа на БЗНС

за президентските избори . Това оповестиха от земеделската партия на конференция в петък.

" Оценяваме доста поддръжката. Благодарни сме за нея, тъй като тази поддръжка е безрезервна . Защото имаме вяра в идеалите, в които има вяра и Български земеделски народен съюз . Защото имаме вяра, че България ще тръгне още веднъж напред ", сподели на собствен ред Анастас Герджиков.

" Казах доста пъти, че ще се обърна към всички български партии за поддръжка, даже и тези, които са подкрепили към този момент различен президентски претендент. Надявам се на поддръжка от всички ", още веднъж прикани за единение зад кандидатурата му ректорът на Алма Матер. Конкретна стратегия и цели обаче ще бъдат изложени идната седмица.

" Един президент няма потребност от никакво болшинство зад тила си. Българският народ се нуждае от устойчиво болшинство, било то и съдружно , с цел да не се задълбочава рецесията ", добави той.

Според Български земеделски народен съюз сега сме очевидци на старания за смяна на геополитическата ориентировка на страната от страна на президента Румен Радев. Освен това се вървяло към смяна на конституционното устройство на страната и анулация на парламентаризма.

" Г-н Герджиков и госпожа Митева получиха нашата безусловна поддръжка - не сме и няма да сложим никакви условия. В лицето на проф. Герджиков виждаме освен разсъдък, освен нужната мъдрост, само че и мощна и непоколебима воля за устояване на единството на нацията , към което постоянно сме се стремили ", сподели ръководителят на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев.

Макар и да нямат никакви условия към Герджиков и Митева, Български земеделски народен съюз обаче имали упования - двамата да бъдат " пазители на огъня на държавността, а не на пепелта " .

Ненчев прикани още - всички политически обединения , които се дефинират за демократични да премислят досегашните си кандидатури и да поддържат двойката Герджиков-Митева .

" Като горда добруджанка надалеч не ми е непозната земеделската концепция. Обещавам да не ви предам! ", сподели Невяна Митева.

До този миг ясните претенденти за " Дондуков " 2 са:

и незнаен към този момент вицепрезидент

и незнаен вицепрезидент

Цвета Кирилова и незнаен вицепрезидент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР