Днес ще внесем искане в президентството за свикване на Консултативен

...
Днес ще внесем искане в президентството за свикване на Консултативен
Коментари Харесай

Избори 2 в 1 – гласът ти се чува. Какви са приоритетите на „Възраждане“

Днес ще внесем искане в президентството за привикване на Консултативен съвет по национална сигурност по отношение на опитите да бъде осъществено задгранично вмешателство в избора за български патриарх. Това съобщи в BTV „ Тази заран " водачът на „ Възраждане ", претендент за народен представител и лидер на листата в 25 МИР София и Варна Костадин Костадинов. По думите му става въпрос за вмешателство от страна на Съединените щати.

Факт е, че енергийната сигурност на нашата страна е сложена под опасност. В момента под въпрос е сложена отбранителната ни сигурност ", добави Костадинов.

В своя обява в обществените мрежи преди два дни водачът на „ Възраждане " написа: „ Днес, ние от „ Възраждане " спряхме военна колона при започване на Аспарухов мост, посока Варна. Войната е безусловно на прага ни ".

От Министерството на защитата показаха, че не е имало никакви дейности от страна на жители за прекъсването на военна колона и че повода за прекъсването на военната колона е злополука.

По думите на Костадин Костадинов обаче обстановката не е била такава и даже се е стигнало до опасност с оръжие от представител на военната полиция, сподели той.

„ Военна колона минава през Аспаруховия мост и попречва придвижването на жители. Те стартират да недоволстват от това и един от военната полиция излиза и споделя „ махнете се или ще изстрелвам " против жителите. Не ви ли звучи скандално това, че излиза представител на военна полиция и заплашва с оръжие български жител, споделя „ отдръпни се или ще изстрелвам ", твърди водачът на „ Възраждане ".

По думите му военни конвои у нас минават всеки ден. „ Нашата страна от ден на ден се доближава към войната ", сподели той.

„ В нашата страна непрестанно минават техники, които се изнасят от юг на север, за Румъния до границата с Украйна. Тъй като НАТО се приготвя за война с Русия и защото задачата е да бъде вкарана нашата страна, ние имаме един доста простоват избор - в неделя гласуваме или за война, или за мир. Нашата страна се намира в положение съвсем на война. Тази война не просто чука на прага ни, а безусловно е влезнала в нашия дом. Големият въпрос е дали България ще се включи в нея или ще стои встрани ", означи Костадин Костадинов.

По думите му България няма място във военния спор сред Русия и Украйна, „ другояче тя ще бъде унищожена, както се унищожава Украйна ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР