За празника днес в Троян дойдоха: евродепутатът Асим Ахмед Адемов,

...
За празника днес в Троян дойдоха: евродепутатът Асим Ахмед Адемов,
Коментари Харесай

Нанаков: Трябва силен лидер, за да се премине през опасната обстановка и кризите

„ За празника през днешния ден в Троян пристигнаха: евродепутатът Асим Ахмед Адемов, Георг Георгиев и Иван Миховски. Заедно поднесохме цветя. Асим ни съобщи и поздравите и пожеланията за триумф на сътрудниците си от групата на ГЕРБ/ЕНП в Екологичен потенциал. Говорихме за отзвука в Брюксел на политическата конюнктура у нас “, уточни някогашният районен министър от ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

По думите му всички са загрижени за България.

„ В това мъчно политическо време поради войната, в тази рискова за света конюнктура България има потребност от мощен водач с богат политически и управнически опит, чудесно признат в Европа, който да преведа страната през рецесиите, които ни стовариха „ Промяната “ през последната година “, уточни той.

Нанков е безапелационен, че единствено ГЕРБ има подобен водач – Бойко Борисов.

„ Върху света тегне война и финансова неустойчивост, а недалновидната политика в енергетиката през последната година изстреляха цените на питателните артикули нагоре и хората внезапно и сензитивно обедняха, изгубиха спестяванията си на прага на зимата “, уточни още той, че са разяснява с Асим Адемов.  

„ ГЕРБ-СДС може да обезпечи водещата роля на партията и водача ни Бойко Борисов при съставяне на държавно управление, което да приложи бързо и умело най-хубавите решения за понижаване тежестта на рецесиите върху хората. И това би трябвало да е проевропейско и проНАТОвско държавно управление, да не се допусне клатушкане на страната ни тъкмо в този момент “, изясни още Нанков.  

Той съобщи, че никога не би трябвало да се позволява рецесия в геополитиката.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР