За пръв път в историята футболен мач от Бундеслигата ще

...
За пръв път в историята футболен мач от Бундеслигата ще
Коментари Харесай

Бундеслигата се насочва към дигитално бъдеще с мач на живо във "Фейсбук"

За пръв път в историята футболен мач от Бундеслигата ще бъде излъчен онлайн в обществените мрежи. В петък потребителите на " Facebook " в Полша ще могат да гледат гратис срещата сред " Байер " (Леверкузен) и първенеца " Байерн " (Мюнхен).

Услугата ще бъде предоставена от телевизия Eleven Sports. Тя е постигнала сделка с Германската футболна лига (DFL) да предава откриващия дуел за втория полусезон в Бундеслигата в интернет, оповестяват в уеб страницата на DFL.

Желанието на управлението на немския футбол е да заеме мощни позиции в областта на цифровите услуги и последователно да разшири географията на онлайн излъчването.

" Дигитализацията играе основна роля за Бундеслигата като лидер в нововъведенията в региона на спорта. Дигиталните платформи и каналите ни в обществените мрежи дават нови и ефикасни принадлежности, които използваме, с цел да задоволим огромния интерес към шампионата на международния пазар посредством вдъхновяващо наличие ", съобщи Роберт Клайн, изпълнителен шеф на дъщерната компания на DFL - Bundesliga International GmbH.

От Германската футболна лига показаха на уеб страницата си, че Eleven Sports е излъчила близо 100 мача от Бундеслигата през сегашния сезон, както и 68 дуела от Втора Бундеслига и Суперкупата на Германия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР