За повечето хора концепцията за пътуване във времето е много

...
За повечето хора концепцията за пътуване във времето е много
Коментари Харесай

Историята на Пелегрино Ернети, Хроновизьора и снимката на Исус Христос

За множеството хора концепцията за пътешестване във времето е доста завладяваща тематика. Смятат, че способността да се минава в предишното или бъдещето може да породи доста благоприятни условия.Историята по-долу е за човек, който твърди, че е бил очевидец на значимо историческо събитие, връщайки се обратно във времето благодарение на машина за пътешестване във времето.Става въпрос за известно откритие, благодарение на което са снимани подиуми от живота на Исус Христос. Сега се счита, че това устройство се пази във Ватикана в строга загадка.Историята стартира с Марчело Пелегрино Ернети (1925 година – 1992 г.), роден в Италия. Той е почитан католик, който посвещава целия си живот в работа на църквата. Има доста почитатели и възпитаници.Известен е и като един от най-популярните екзорсисти във Венеция, музикант, откривател на Библията и академик. Точно преди експлоадирането на Втората международна война той прави необичайно изказване, че е част от група, която е основала машина за пътешестване във времето, наречена „ Хроновизьор “.


 Отец Пелегрино Ернети
Отец Пелегрино ЕрнетиДруги членове от 12-те участници в групата са физикът Енрико Ферми и известният немски ракетен академик Вернер декор Браун.Ернети декларира, че посредством Хроновизьора, който външно наподобява на „ тв приемник с клавиатура “, той вижда „ със личните си очи речите на Цицерон, Наполеон и подиуми с присъединяване на Исус Христос “. В поддръжка на изказванието си той демонстрира избрана фотография с Исус, за която декларира, че е направена с Хроновизьора.

 1 - Историята на Пелегрино Ернети, Хроновизьора и фотографията на Исус Христос
Новината за машината за пътешестване във времето се популяризира стремително. Много вярващи откровено мислят, че Ватикана към този момент има „ мистериозно и мощно устройство, което разрешава на хората освен да се върнат в предишното, само че и да снимат и следят какво се случва в действително време и в бъдещето “.

 chronovizor 2 t5 - Историята на Пелегрино Ернети, Хроновизьора и фотографията на Исус Христос
Четете още: Мъж, считан за умрял в самолетна злополука преди 45 години, се появи!Мистериозна фотография е оповестена през 1972 година в италианското списание La Domenica del Corriere с изказване, че е кадър от Хроновизьора, само че бързо се потвърждава, че е фалшификат, защото изображението копира тъкмо остаряла картичка.

 2 - Историята на Пелегрино Ернети, Хроновизьора и фотографията на Исус Христос
Това съществено разрушава вярата в думите на Ернети и съществуването на Хроновизьора, макар, че самият Ернети показва, че оповестената фотография не е обвързвана с изобретението, защото „ машината не дава толкоз ясна картина “.В опит да потвърди своята теза, Ернети разгласява дубликат на латински от изгубена пиеса на Квинт Ений, за който се твърди, че е получен с Хроновизьор.Франсоа Брюне, другар на Ернети, споделя, че „ действителни доказателства за съществуването на Хроновизьора, в това число същинска фотография на Христос, са унищожени по време на Втората международна война, малко след изказванията на Ернети, защото папа Пий XII и Бенито Мусолини вземат решение, че това съставлява опасност за обществото “.Според Брюне, „ под техния напън Ернети затваря Проект Хроновизьор и евентуално демонтира устройството “. Но самият той не има вяра в последното … Смята, че „ Хроновизьорът се съхранява в архивите на Ватикана и те скрито го употребяват “.Голяма част от това, което се знае за Хроновизьора е оповестено в книгата на Брюне „ Le Nouveau Mystère du Vatican “ (2002 г.).За страдание защото Пелегрино Ернети умира преди 18 години не се знае кое от това може да е истина и кое е небивалица …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР