За поредното лицемерие на така наречения демократичен“ политически режим съобщи

...
За поредното лицемерие на така наречения демократичен“ политически режим съобщи
Коментари Харесай

„Възраждане“: Поредното лицемерие! Демонтират Паметника на Съветската армия тайно

За следващото двуличие на по този начин наречения „ либерален “ политически режим заяви ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в профила си в обществените мрежи. Той написа, прилагаме без редакторска интервенция:

„ По непотвърдена информация през днешния ден вечерта ръководещият колониален режим ще се опита да унищожи Паметника на Съветската войска. Не е несъмнено дали ще е тъкмо довечера, само че все пак софийската организация на „ Възраждане “ от 19:00 часа ще бъде пред паметника.

Както към този момент декларирахме, ще създадем каквото е належащо, с цел да не допуснем реституция на фашизма в България. Управляващият фашистки режим би трябвало да бъде спрян и ще бъде спрян, а по-късно представителите му ще бъдат съдени за закононарушенията си. “, написа Костадинов в профила си.

Премахването на паметника е значим алегоричен акт за ръководещия американски режим, тъй като премахването на един монумент, символизиращ успеха над фашизма, значи реституция на фашизма.

Ако паметникът бъде отстранен, България ще наруши следващата интернационална конвенция, съгласно която със страни, с които имаме обща история, сме задължени да пазим общите си монументи – ние на наша, а те на тяхна територия. Премахването на паметника е недомислен политически ход, който е подбуден на американското държавно управление, представяно като българско от непознати дипломати, с цел да затвърди определянето на България за вражеска страна от Руската Федерация. С сходни прояви ръководещите вървят към разкъсване на дипломатическите връзки с една от великите сили и въвличането ни във боен спор. С паметника единствено стартират. Нека не позволим разрастването на спора с Русия, в който България беше вкарана срещу волята на българския народ.

Структурата на „ Възраждане “ в град София е направила организация, с цел да се включи в дежурствата пред паметника, тъй като България има своето историческо минало и то би трябвало да бъде съхранявано. Само в случай че помним историята си, ще имаме бъдеще. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР