За поредни случаи на брутални зари по никое време сигнализира

...
За поредни случаи на брутални зари по никое време сигнализира
Коментари Харесай

Брутална заря на Гребната! Който реши да гърми - гърми!

За следващи случаи на брутални зари късно алармира четец на Plovdiv24.bg . Този път става въпрос за ресторант на Гребната база. От изпратеното видео, което читателят ни категорично прецизира, че е направено от терасата на личния му апартамент, ясно се чува силата на шума. Читателят ни прецизира още, че става въпрос за " гърмене " след 23:30 часа, и то по няколко пъти на седмица. Последните два случая са от 20-ти и 23-ти юни. И в двата има подадени сигнали на телефон 112, само че все пак мощната музика е траяла часове след зарята.

" Има ли някакви работещи институции в нашия град или всичко е на самотек към този момент - който реши да гърми си гърми, който реши да дъни музика - също ", попита съвсем реторично читателят, подал сигнала.

Репортер на Plovdiv24.bg се обърна към Пловдивския общински инспекторат. Сигнал по случая при нас не е постъпил, ревизира и заяви шефът на институцията. Той разясни, че от тел. 112 сигналите се пренасочват към съответното районно ръководство, откъдето би следвало да се извърнат към ПОИ. След като бе сигнализиран от уеб страницата ни, Ангел Славов разгласи, че инспекторите му ще създадат инспекция.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР