За поредна година участниците ни впечатлиха не само с познанията

...
За поредна година участниците ни впечатлиха не само с познанията
Коментари Харесай

Нека подарим на Spelling Bee шампионите мечтана награда - летен лагер

За поредна година участниците ни впечатлиха освен с познанията си по британски език, само че и с увереността, самочувствието и гения си. Тази година Spelling Bee първенец еМихаела Димитрова от ПМГ " Проф. Емануил Иванов ", гр. Кюстендил, а неин заслужен подгласник е Николай Наков от СУИЧЕ " Св. Климент Охридски ", гр. Благоевград. След оспорвана конкуренция първенците в Spelling Bee JUNIOR са двама - Борис Димитров от ЧОУ " Прогресивно обучение 3 ", гр. София и Денис Арнаудов от ЧСУ " Св. Георги ", гр. София. Снимки и видеа от финала можете да разгледате на страницата на надпреварата.

Шампионите поставиха големи старания и потвърдиха, че старанието и спортният дух постоянно водят до отлични резултати. Всички те се състезаваха за Голямата премия – летен лагер, по време на който да учат и да се забавляват дружно, до момента в който поддържат връзка между тях на британски език. Летният езиков лагер Spelling Bee ще събере на едно място възпитаници от цяла България, които споделят освен любовта към британския език, само че и мотивацията да учат нови неща и да се развиват. Нека те са образец за всички деца, че когато полагаш старания, всичко е допустимо!

В момента се провеждадарителска акция за финансиране на присъединяване на 10 финалисти в летния лагер. Необходимата сума, с цел да се трансформира това прекарване в действителност за един участник е 400 лева, а общатацел е да се съберат4000 лв..С вашата незаменима поддръжка ще бъде финансираноучастието на най-хубавите измежду най-хубавите възпитаници в Летен езиков лагер. Подарете им една незабравима седмица в с. Годлево в полите на Пирин планина, изпълнена с игри, спорт, занимания и нови другарства!

Можете да подкрепите акцията или с СМС с текст DMS BEE на къс номер 17777.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР