За поредна година, по случай Световния ден на туризма, списание

...
За поредна година, по случай Световния ден на туризма, списание
Коментари Харесай

„Дестинация България“ даде приз на Пловдив


За поредна година, по случай Световния ден на туризма, списание „ Дестинация България “ връчи своите Годишни награди. На 30 септември 2022 година на публична гала в Министерство на туризма бяха отличени с грамоти кметове на общини, мениджъри, вложители и услуги с положителни практики, съдействали за развиването, припознаването и утвърждаването  на България като целогодишна туристическа дестинация.

Критериите, по които Комисията за номинациите дефинира наградените са:  реализирани високи резултати в туризма, резистентност и разширение на пазарното наличие, използване на положителни практики, професионален мениджмънт, нововъведения.

Заместник-кметът по просвета, археология и туризъм на община Пловдив Пламен Панов  бе почетен с отличие за „ Принос в развиването на туристическия артикул в община Пловдив “ за 2022 г.  От негово име, премията получи Юлиана Йорданова – началник-отдел  „ Туризъм “ в община Пловдив, която благодари от името на община Пловдив и на заместник-кмета за високото самопризнание.

„ Привилегията да си пръв в нещо, ражда и задължението да продължиш да водиш, тъй че и през идната година Пловдив ще продължи да е един от градовете в България, които са водачи по вложения в богат събитиен календар и реновиране и експониране на  културното ни завещание, тъй като точно това са ресурсите, които вършат градът ни прелъстителен за посещаване на туристи „, сподели още Юлиана Йорданова.

„ Темата на Световния ден на туризма за 2022 година е „ Преосмисляне на туризма ”, по тази причина тази година оценките на списание „ Дестинация България “ са следващото самопризнание за прилаганите положителни практики в бранша и най-много те са за личностите, с помощта на които се развива и утвърждава туризмът в нашата страна “, споделиха уредниците от Списание „ Дестинация България ”, които обичайно показват другите типове туризъм в страната, туристическия артикул на локалните стопански системи, българските общини, артикули и услуги за хотелиерския бизнес, и всичко, обвързвано с туризма в България. Изданието взе участие и със профилирани броеве на интернационалните туристически тържища.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР