За поредна година Община Сливен участва в Годишните награди на

...
За поредна година Община Сливен участва в Годишните награди на
Коментари Харесай

Община Сливен с 5 номинации в Годишните награди на Министерството на туризма

За поредна година Община Сливен взе участие в Годишните награди на Министерството на туризма.

Участието във форума дава опция за реклама пред необятна аудитория и  повишение интереса към дестинацията.

В тазгодишните награди Сливен има 5 номинации в разнообразни категории. В категория  номинацията на Сливен е за Крепост Туида, обектът е включен в още две категории  и в избора за най-голямата награда . За община Сливен като дестинация може да се гласоподава в две отделни  категории  и 

От 28 ноември 2022 година, 12.30 часа, започва електронното гласоподаване за седмите Годишни награди в туризма – 2022. Онлайн вотът ще дефинира носителите на призове в 10-те категории в състезанието на Министерството на туризма. Всеки може да гласоподава онлайн за един участник в границите на една категория (отчита се едно гласоподаване от всеки IP адрес), като може да се поддържа претендент от всяка категория.

За номинациите на Община Сливен може да гласувате  до 23:59 часа на 5 декември 2022 година, на . Сайтът е наличен и през уебстраницата на Министерството на туризма. Линковете за гласоподаване в обособените категории, са както следва:

 – Туристическа атракция/обект

 – Туристическа дестинация

 – Иновация

 – Туристическа община

 – Изборът на българите

Наградите ще бъдат връчени на публична гала на 13 декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща признака на хубостта на България и запазената марка на състезанието – българската роза и грамота.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР