За поредна година Община Бургас подкрепя кампанията на bTV Media

...
За поредна година Община Бургас подкрепя кампанията на bTV Media
Коментари Харесай

Бургас подкрепя кампанията Да изчистим България заедно

За поредна година Община Бургас поддържа акцията на " bTV Media Group " под наслов " Да почистим България дружно " и приканва всички жители дружно на 15 септември - събота, от 09.30 часа да се включим в почистването и да създадем града ни още по-чист и по-привлекателен.
Тази година определихме 4 зони, които чакат нашата интервенция, с цел да станат още по-чисти:
1. Неохраняема плажна линия - " Атанасовска коса "
2. Неохраняема плажна линия - " Солници "
3. Парк " Минерални бани "
4. Парк " Росенец "
Всички искащи могат да се включат в почистването на избраните места, като Община Бургас обезпечава задоволително количества чували и ръкавици.
До петък - 14 септември, до края на работния ден чували и ръкавици могат да се получат от всички териториални дирекции по жилищните комплекси, както и от административните здания в кварталите на Бургас и съставните селища.
В самия ден на " огромното почистване " - на 15 септември, в интервала от 09:30 до 11:00 ч. в пунктове на 4-те избрани за почистване зони ще се раздават чували и ръкавици на жителите, присъединили се в акцията.
Тези, които желаят да почистят околоблоковите пространства в региона, в който живеят, могат да получат чували и ръкавици и в дирекция " Околна среда ", ул. " Шейново " 24, ет.2 - в границите на работното време.
Напомняме, че участващите в акцията следва да изнесат събраните боклуци на налично за сметоизвозващите коли място, както и да осведомят за местоположението на отпадъците на тел. +35988 7716637 или +359886 063712.
Община Бургас е основала организация за навреме транспортиране на събраните боклуци посредством екипи на Консорциум " Титан Бургас ".
Продължава самодейността за събиране на пластмасови бутилки на Община Бургас и Общинско дружество " Чистота ЕКО ". На 15 септември за всеки предадени 3 кг празни пластмасови бутилки в някой от деветнадесетте мобилни центъра за разделно събиране на боклуци на територията на общината, ще се раздават по 5 литра първокачествен пакетиран компост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР