За поредна година ГЕРБ-Сливен ще обедини любителите на велосипедния спорт.

...
За поредна година ГЕРБ-Сливен ще обедини любителите на велосипедния спорт.
Коментари Харесай

Многократният шампион на страната по колоездене и кандидат за общински съветник Евгени Балев, повежда градския велотур в Сливен

За поредна година ГЕРБ-Сливен ще сплоти феновете на велосипедния спорт. Градският велотур ще се организира на 15 октомври.

По традиция колоната ще бъде поведена от многократния първенец на страната и победител в колоездачната обиколка на България Евгений Балев, който е и претендент за общински консултант от листата ГЕРБ с номер 7. Началото на конкуренцията е от 11.00 часа на 15 октомври, неделя. Записването е преди старта, от 10 до 11 часа, на площад „ Хаджи Димитър “.

Велосипедната обиколка стартира от площад „ Хаджи Димитър “ и ще премине през улица „ Раковски “, по булевардите „ Панайот Хитов “, „ Стефан Стамболов “, „ Георги Данчев “,  „ Братя Миладинови “, „ Цар Симеон “ и „ Цар Освободител “. Финалът ще бъде към 12 часа, още веднъж на площад „ Хаджи Димитър “.

За участниците е планувана лотария с атрактивни дарове, като огромната премия е велосипед. Победителите ще бъдат наградени от претендента за кмет Стефан Радев и претенденти за общински съветници от ГЕРБ.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР