За поредна година екипът на Топлофикация Враца ще помогне на

...
За поредна година екипът на Топлофикация Враца ще помогне на
Коментари Харесай

Предколедно: Топлофикация Враца обеща безплатен отоплителен сезон на семейство с трудна съдба

За поредна година екипът на Топлофикация Враца ще помогне на едно семейство от града, което е в затруднено състояние. От сдружението са решили да обезпечат гратис парно през целия отоплителен сезон както и безвъзмездна топла вода за цяла една година в дома на семейство Костови.
 „ Запознахме се с тежкия живот на едно огромно семейство, което живее във Враца. Семейство Костови има 4 деца. Едно от тях е родено с тежката диагноза множествена склероза. Видяхме, че родителите му вършат всичко по силите си, с цел да дадат най-хубавата грижа и за четирите си деца, само че за жалост за страдащото от тази болест дете тя е обвързвана с извънредно огромни разноски “ сподели инж. Радослав Михайлов изпълнителен шеф на Топлофикация Враца.
Той добави, че в фамилията работи само бащата и едно от порасналите деца. За страдание майката не може да стартира работа, тъй като би трябвало непрестанно да се поставят грижи за болното дете.
„ Поради спецификата на болестта е належащо да се поддържа избрана температура в жилището и семейство Костови няма по какъв начин да икономисва от парно. Въпреки тежкото финансово състояние, семейство Костови от време на време погасяват част от насъбраните остарели отговорности за отопление. Запознавайки се с житейската орис на това семейство, управлението на Топлофикация Враца беше единомислещо, че би трябвало да им помогнем с нещо. Без да се колебаем взехме решение да подарим топлата зима на това семейство! Надяваме се най-малко поради приближаващите коледни празници повече хора да помислят дали към тях няма нуждаещи се, на които да оказват помощ! Дори да подсигурим една топла вечеря за семейство в неволя, за тях е голяма помощ! Нека бъдем по-добри! “ сподели още инж. Радослав Михайлов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР