За поредна година членовете на британското кралско семейство почетоха Деня

...
За поредна година членовете на британското кралско семейство почетоха Деня
Коментари Харесай

Бъкингам отхвърли молбата му, но принц Хари и Меган Маркъл почетоха сами Деня на Възпоменанието

За поредна година членовете на английското кралско семейство уважиха Деня на Възпоменанието , само че този път мотивът беше маркиран на два разнообразни континента.

Спазвайки обществена отдалеченост, кралица Елизабет Втора, Кейт Мидълтън, принц Уилям, принцеса Ан, принц Чарлз и херцогинята на Корнуол – Камила , участваха на обичайното събитие в британската столица.
 Принц Хари и Меган Маркъл уважиха сами Деня на Възпоменанието в Лос Анджелис  Принц Хари и Меган Маркъл уважиха сами Деня на Възпоменанието в Лос Анджелис  Принц Хари и Меган Маркъл уважиха сами Деня на Възпоменанието в Лос Анджелис  Принц Хари и Меган Маркъл уважиха сами Деня на Възпоменанието в Лос Анджелис
Чарлз, Уилям и Ан, облечени във военни униформи , сервираха венци на мемориал Кенотаф в Лондон, до момента в който останалите дами от кралското семейство следиха от балкон. Всички те носеха облекла и шапки в черно, както и символичните за деня значки във формата на макове .

Възпоменателната неделя в Обединеното кралство отбелязва приноса на военните и цивилните военнослужещи в Британската общественост и Общността на нациите в двете международни войни и по-късните спорове.

Принц Хари , който също е служил в английската войска, не пропусна да уважи паметта на починалите за дълга си. Въпреки че се намира в Съединени американски щати, херцогът на Съсекс беше съпроводен от брачната половинка си Меган Маркъл при посещаване на Нациалното гробище в Лос Анджелис в неделя .

С макове върху връхните си облекла, двойката постави букети с цветя, набрани от градината на дома ѝ в Монтесито , както и венец край обелиск на гробището. Херцогинята беше елегантна в дълго черно палто с колан и обувки на висок ток .

По този мотив бяха публикувани няколко фотоси на принц Хари и Меган Маркъл, а непосредствен до тях споделя пред: „ За херцога и херцогинята беше значимо да могат персонално да отбележат Възпоменанието по собствен личен метод, да отдадат респект на тези, които са служили, и на тези, които са дали живота си “.

on Nov 8, 2020 at 6:55pm PST

Изданието Times of London оповестява, че принц Хари е изискал да бъде положен венец от негово име в Лондон по време на церемонията в неделя, само че желанието му е било отхвърлено от чиновници на Бъкингамския замък , удостоверява също източник на.

Това публично решение разочарова мнозина от ветерани по света. Близък другар и някогашен боец от Британските специфични сили Дийн Стот написа в Twitter: „ Принц Хари е служил на страната си в пердах. Откакто е напуснал армията, той е направил извънредно доста за ветеранската общественост и продължава да го прави. Ако някой си е спечелил правото да постави венец на Кенотафа, това е той. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР