За поредна агресия над екип от линейка информират от столичния

...
За поредна агресия над екип от линейка информират от столичния
Коментари Харесай

Дъщеря на дипломат нападна лекари

За поредна експанзия над екип от кола за спешна помощ осведомят от столичния Център за незабавна здравна помощ. Инцидентът се случил в посолството на Украйна в София, заяви Дарик радио. От центъра показаха, че незабавните лекари били забавени на входа на посолството от проверяващите и дипломатът, за който бил подаден сигналът, умрял. В миг на афект щерка му се нахвърлила върху медиците с юмруци и ритници.

Сигналът за влошено положение на 39-годишен посланик в посолството на Украйна бил подаден в неделя вечерта. Спешните медици са пропътували дистанцията от площад " Сточна гара " до кв. " Овча купел " за 10 минути, изясни Катя Сунгарска, представител на центъра. Над пет минути обаче им трябвали, до момента в който преминат инспекциите на входа на посолството, след които заварили пациента умрял.

" Проследихме GPS-а на колата за спешна помощ, пътували са със сирени и светлини, за 10 минути са стигнали. Имало е закъснение 5-6 минути на входа, тъй като това е посолство и би трябвало да се правят нужните дейности за инспекция. В момента, в който екипът ни е отишъл, индивидът е бил умрял. Въпреки това нашият доктор е направил цялостния размер реанимационни дейности. Всичко допустимо сме създали ", изясни за случая Сунгарска.

" Що се отнася до самия случай - нашият доктор е извикал полиция, те са пристигнали, извадили са екипа. Искали са им пояснения, написали са. И от тук на сетне тези органи би трябвало да си свършат работата ", разясни представителят на Спешната помощ.

Сериозни пострадвания незабавният доктор и парамедикът нямат, не е ясно обаче каква е била повода за гибелта на дипломата. Коментар от украинското посолство досега няма.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР