За пореден път пластмасовата бръмчалка Джулиана Гани показа колко й

...
За пореден път пластмасовата бръмчалка Джулиана Гани показа колко й
Коментари Харесай

Няма ни акъл, ни срам: Джулиана Гани ще роди всеки момент, а се пусна чисто г@ла!

За следващ път пластмасовата бръмчалка Джулиана Гани сподели какъв брой й е и моралът, и акълът, и възприятието за позор. Женицата, която е майка на едно към този момент пораснало момченце и която ще роди второто си всеки миг, пет пари не дава за друго, с изключение на за личното си его.



В момента тя е на отмора в Италия, само че вместо хилядите забележителности там, счете за по-подходящо да покаже на потребителите вимето си (от което към този момент ни се повръща, толкоз сме се нагледали)...

Пита се какво прави мъжът й Теодор Гецов, та не вземе да й дръпне малко юздите и да я накара да се държи уместно и съответно, само че очевидно и той е същият като нея, щом са се събрали.



Джулиана Гани се появи чисто г@ла във ваната като е подчертала на ремонтираните си балкони, безусловно преливащи от хавлията й. " Вижте ме каква съм изкусителна ", драпа да покаже Ганито, само че на всички към този момент им е писнало от пошлостите й.

Хората непосредствено я попитаха няма ли друго значимо за нея в този живот и обича ли въобще някого или нещо, с изключение на изкуствените си придобивки. Разбира се, Джулката не се интересува от непознато мнение и бичи пошлости на кг, само че пък другояче нямаше да е тя.

" Ох, нямам самообладание да я видя след десетина годинки каква подигравка на себе си ще наподобява. Тя в този момент е изхабена тотално, та след това ", хранят я в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР