За пореден път любовта успя да се промъкне през коридорите

...
За пореден път любовта успя да се промъкне през коридорите
Коментари Харесай

Бъдещата кралица на Нидерландия залюби внук на Симеон Сакскобургготски

За следващ път любовта съумя да се промъкне през коридорите на един от кралските дворци в Европа. Главната героиня в тази история, която за разлика от доста други дава обещание да има благополучен край, е не коя да е, а принцеса Катарина-Амалия, най-голямата щерка на крал Вилем-Александър и кралица Максима, и предстоящ правоприемник на короната на Нидерландия.

Младата принцеса, която през декември означи своя 20-годишен празник, провокира любознанието на папараците с многократните си визити в Мадрид през последните месеци. А повода за това, съгласно испанско издание, е внукът на цар Симеон Сакскобургготски - княз Борис Търновски.

2023 година беше много бурна за кралското семейство на Нидерландия. В разгара на формалната си подготовка като предстоящ престолонаследник, принцеса Амалия се беше открила в Амстердам. Точно тогава проверяващите служби разкриха, че мафията е замислила проект да я отвлече, с цел да се опита да измъкне пари от кралското семейство. Поради тази причина тя беше принудена да се завърне при фамилията си в Хага и оптимално ограничи светските си появи.

Затова и когато медиите в Испания обърнаха внимание на обстоятелството, че тя все по-често се подвизава в страната, мнозина допуснаха, че повода е, че там тя може да води доста по-нормален метод на живот, подобаващ за възрастта й. Оказа се обаче, че не времето и атмосферата са повода за това, а по-скоро любовта, написа dir.bg.
Още повече, че нидерландското държавно управление не посочи повода за престоя на Катарина в Испания, като подсигурява, че пътуванията на принцесата не са публични. През ноември предходната година тя посети Мадрид в компанията на майка си, което незабавно предизвика слуховете, че най-вероятно двете са търсили жилище, в което престолонаследничката да се откри.

Именно в испанската столица Амалия посрещна и новата година, откакто извърши всичките си отговорности вкъщи, в това число да се включи в годишната фотосесия за коледната картичка на фамилията й. След като мълвата, че принцесата е отпътувала за празниците, с цел да посети " специфичен другар ", стартира да се популяризира, пристигна и предстоящият въпрос - кой е той?

Испанският уебсайт infobae.com разкри, че тайнственият мъж, с който Амалия се среща и поради който е подготвена да заживее отвън родината си, е най-голямото от двете деца на починалия принц Кардам от България и принцеса Мириам де Унгрия - княз Борис Търновски.

Според информацията, романсът сред Амалия и 26-годишния монарх е почнал през октомври, когато двамата се появиха дружно на сватбата на херцогиня Виктория Хоенлое. Въпреки че бъдещата кралица участва на събитието дружно с родителите си, тя се появи на разположение с княза на Търново, който е роден в Мадрид. Борис е един от най-дискретните членове на европейските кралски особи и до неотдавна живееше в Лондон. Той обаче е решил да се завърне в Испания, с цел да приключи образованието си и двамата с Амелия да употребяват престоя си в града, с цел да се срещат, когато имат опция.

Ако тази информация е вярна, романсът сред Амалия и Борис ще сплоти кралските домове на Нидерландия, България и Йордания. И макар че по принцип тази връзка не е била планувана от кралското семейство на Нидерландия, кралица Максима би била щастлива, защото поддържа отлични връзки с възможната си бъдеща свекърва.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР