За пореден път Бургас показва, че е градът с най-сплотената

...
За пореден път Бургас показва, че е градът с най-сплотената
Коментари Харесай

Един за всички, всички за Миро от „Талантино“!

За следващ път Бургас демонстрира, че е градът с най-сплотената артистична общественост. Творците се сплотяват, с цел да поддържат Станимир Карагьозов. Той е основател и началник на Театрална школа " Талантино " и от няколко месеца се бори с тежко онкологично заболяване.

Тони Димитрова, Дишо, Иван и Криси, Вокално трио DÉJÀ VU, Йорданка Върджийска, хор „ Родна ария “, илюзионистът Зайн, танцова школа „ Дюн “, ДФА „ Лазур “, клуб по танци GOOL GIRLS, КЛТ „ Бургаски делфини “ и Самуил Милков ще излязат благотвортелно на сцената на НХК, с цел да поддържат своя другар, сътрудник и преподавател. Мисията е една - да оказват помощ на Станимир Карагьозов в тежката му борба.

Мотото на акцията е „ Един за всички, всички за Миро! Бургас има потребност от теб! “. Актьорите от театралната школа приканват всеки, който има опция и е съпричастен към идеята, да си закупи билет - покана. Те към този момент се продават на касите на Часовника и Операта, като минималната цена е 10 лв..

Инициативата се провежда с поддръжката на Община Бургас и ще се състои на 9 април – Цветница, от 18:30 чaса на сцената на Културен дом НХК. Водещ на събитието е известната актриса Гергана Стоянова.

„ Станимир Карагьозов е доста почитан. Този театър го организирахме доста бързо. И до през днешния ден не престават да ни звънят още музиканти, актьори, танцови обединения, които желаят да се включат. Най-хубавото е, че духът е на 100 %, тъй като, когато него го има, нещата се подреждат. Станимир Карагьозов продължава да идва в школата макар положението си, предан е и следи всичко, което се случва с децата. Всички чакаме момента, когато това тестване ще е в предишното “, показа Петър Хубенов - помощник в Театрална школа „ Талантино “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР