За пореден път британските марки Jaguar & Land Rover няма да

...
За пореден път британските марки Jaguar &
Land Rover няма да
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Jaguar и Land Rover на Автомобилен Салон София 2017?

За следващ път английските марки Jaguar & Land Rover няма да изневерят на стила и си и ще бъдат представлявани единствено от най-доброто в техните моделни гами. Лукс, жанр, мощност и вълнуващи моменти чакат гости на Автомобилен Салон София 2017, така като повечето модели на английските гиганти ще са освен статично ситуирани, само че и налични за тест-драйв.

На щанда на Jaguar на Автомобилен Салон София 2017 ще бъдат изложени някои от най-желаните и вълнуващи модели на бранда.

За първи път в България ще бъде представен най-новият член в семейството на „ английската котка ” – Jaguar E-PACE. Моделът направи формалния си дебют през юли, поставяйки международен връх на Гинес с 15-метров скок със спираловидно завъртане вид „ бъчва ” на 270 градуса. Демонстрирайки пъргавината, прецизността и динамичността на най-новия SUV на Jaguar, подвигът бе последният тест за E-PACE след 25 месеца твърдоглав труд на четири континента, с цел да се гарантира изключителната устойчивост на автомобила и това, че той дава отговор на философията на Jaguar - Art of Performance.

На щанда ще бъде и първият SUV автомобил в историята на Jaguar - F-PACE. Моделът е изключително мощен и динамичен, проектиран и конструиран да осигурява пъргавината, реакциите и финеса, характерни за всички коли Jaguar. Разработен с олекотената алуминиева архитектура на Jaguar, напълно новият F-PACE комбинира изчистени линии, повърхнина и пропорции. Леката, здрава структура на каросерията се състои от 80 процента алуминий и е единствената монокок каросерия с високо наличие на алуминий в сегмента.

За феновете на спортни автомобили Мото-Пфое са обезпечили излагането на най-мощния и чевръст модел на британския бранд – F-TYPE SVR. Развиващ 322 км/ч, новият F-TYPE SVR е първият Jaguar SVR и е създаден да се възползва от цялостния капацитет на двуместен състезателен автомобил от алуминий. С 575 конски сили, по-лек, с подобрени шаси, трансмисия и система за задвижване на всички колела, удоволствието от шофирането става несравнимо. Това е кола, която от Special Vehicle Operations сътвориха за истинските запалянковци, само че е и кола, на която може да се наслаждаваш всеки ден от седмицата.

Последният автомобил, който ще бъде изложен на щанда на Jaguar e най-малкият спортен седан на английския бранд – XE. Моделът дава нова формулировка на концепцията за състезателен седан и в своя клас това е автомобилът, основан за водача. Неговата олекотена структура, аеродинамична форма, първокласен интериор и изключително държание на пътя са свидетелство за визията на създателя на компанията сър Уилям Лайънс за съвършения автомобил. Моделът със задвижване на всички колела (AWD) е единственият автомобил в своя клас, оборудван със самоносеща каросерия с високо наличие на алуминии. Тази изключително здрава и в същото време лека конструкция дружно с предното окачване с двойни носачи и заден мост с интегрална връзка е в основата на отличителната, иновативна динамичност на ХЕ.

На щанда на Land Rover на Автомобилен Салон София 2017 ще можем да се насладим на някои от най-търсените, първокласни и мощни модели на първокласния английски бранд.

Официално показаният в България през юни най-нов член в фамилията на Range Rover – Velar – дава обещание да сграбчва погледите на посетителите. Създаден да запълни „ бялото поле “ сред Range Rover Evoque и Range Rover Sport, Velar предлага равнища на разкош, изтънченост и проходимост, невиждани досега в сегмента на средноразмерните SUV автомобили. Velar е дефиниран от визуално редуциращ метод и изключително внимание към прецизността на всеки детайл, което развива ДНК-то на Range Rover и загатва за идващото поколение автомобили Range Rover.

От момента, в който даде нова дефиниция на първокласния SUV сегмент преди съвсем пет десетилетия, Range Rover реализира повече от 1,7 милиона продажби и стои отпред на семейството на Land Rover. Range Rover е еволюирал в най-елегантния и изискан SUV автомобил в света. Несравнимата проходимост и елегантност на именития SUV го правят любимец на кралски особи, бизнес водачи, политици и звезди от целия свят.

Най-пъргавият и състезателен член в семейството на Range Rover – Sport – е проектиран да се оправя безпроблемно с всяко затруднение, разкрило се пред него. Безстрашен и мощен, това е съвършеният спортен SUV автомобил. Той е най-бързият, най-пъргавият и най-динамичният модел на Land Rover. Високотехнологичните технологии, използвани при изработката на дизайна на олекотеното окачване и на шасито допринасят в допълнение за уникалното представяне на SUV автомобила, както в градски, по този начин и в извънградски условия.

Discovery е една от емблемите на Land Rover. Типичният авантюристичен имидж на марката до огромна степен е заслуга на 4-те поколения на модела до момента. Новият Discovery въплъщава устрема на Land Rover да отиде “oтвъд ” (Above and Beyond), като съчетава британска харизма и неудържим приключенски дух. Това е достоверен, седемместен SUV с три реда седалки, с ненадмината проходимост, деловитост и лукс, доближаващ се покрай този на Range Rover. Моделът пето потомство се възползва от хубавичко, безвредна и олекотена, пълноразмерна SUV архитектура използвана при моделите от фамилията на Range Rover, която дава непостижим комфорт, адаптивност, а както знаем и емблематичен разкош.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР