За пореден път Анита Мейзер се опита да захапе родния

...
За пореден път Анита Мейзер се опита да захапе родния
Коментари Харесай

Анита Мейзер захапа Мисис България

За следващ път Анита Мейзер се опита да захапе родния конкурс "Мисис България " и да подложи на подозрение цената на короната у нас.

Това, което твърди Мейзер, е, че е погрешно изписването на "Мисис България Свят " на лентите на победителките. Според Мейзер тя е единствената, която има правата над "Мисис Свят " и единствено тя може да води нашенка на сцената на международния конкурс. По думите й правата й са предоставени от починалия Дейвид Мармел, основал огромния конкурс за омъжени хубавици преди 45 години.

"Не печатайте ленти "Мисис България Свят ". Това го няма на никое място другаде с изключение на в България " - написа Анита.

С дългия излияния в обществените мрежи Мейзер прикани организаторката на надпреварата в България Меги Савова да изгладят различията, които имали преди години още веднъж по въпроса с правата на състезанието, и да работят дружно.

Бизнес оферти посредством медии и обществени мрежи госпожа Савова не приема, съобщи тя пред "България Днес ". Меги споделя, че преди години са имали два диалога с Мейзер, инициирани от самата Анита, която след това ги оставя незавършени. По мотив нападките на брюнетката Савова декларира малко и ясно - щастливите хора имат персонален живот и не се месят в този на другите.

"За да стане ясно на всички, ще го кажа по най-простия метод - от 22 години върша състезанието за омъжени дами в България. Аз държа патента за "Мисис " у нас. Над всяка лента, която стартира с "Мисис ", има права. Конкурсът за омъжени българки е патентован и в други страни и още веднъж от мен " - изяснява Меги.

Преди дни короната на "Мисис България Свят " завоюва Моника Минкова от Враца. Майката на две деца беше нападната незабавно от зложелатели поради козметичните корекции по себе си.

"От години се гледа не най-красивата, а най-достойната. Вече даже и на претендентките за "Мис " - конкуренцията за млади и неомъжени девойки, не се гледа като на парче месо. Търсят се по-важните качества у една жена. Операция за всичко има, само че не и за душата " - споделя Савова, давайки за образец носителка на купа за хубост от Венецуела, която преди години се яви на състезанието с 26 пластични интервенции по себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР