За получаване на нетрудови доходи чрез проституция 34-годишна жена ще

...
За получаване на нетрудови доходи чрез проституция 34-годишна жена ще
Коментари Харесай

34-годишна жена отнесе 1000 лв. глоба за проституция край Варна

За приемане на нетрудови приходи посредством проституция 34-годишна жена ще би трябвало да заплати 1000 лв. санкция, оповестиха от Районния съд във Варна.

Деянието подсъдимата е осъществявала неведнъж за времето от 12 май 2021 година до 25 януари тази година.

През този интервал тя е била засичана нееднократно от полицейски патрули да предлага полови услуги на клиенти в региона на остарелия път Варна – Бургас, в местностите Крушките, Боровец и Летището.

От информации по делото се открива, че за този интервал от време подсъдимата няма регистрирани трудови контракти и не заплаща осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като по аморален метод - посредством проституция, си набавяла нетрудови приходи.

Само през посочения интервал органите на полицията са връчили на подсъдимата общо 5 предупредителни протокола да не прави сходна активност.

При последния случай от 25 януари тази година, подсъдимата още веднъж била хваната да предлага полова услуга на клиент край спрян автомобил в региона на пътя Варна – Бургас.

34-годишната жена е с чисто правосъдно минало. В бързо произвеждане, съдът я освободи от наказателна отговорност, като ѝ наложи административно наказване – санкция в размер на 1000 лв.. Присъдата на Районен съд – Варна предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР