За поддържаната вече трета година динамика в развитието на банката

...
За поддържаната вече трета година динамика в развитието на банката
Коментари Харесай

Димитър Шумаров получи приза Банкер на годината за динамиката в развитието и социалната ангажираност на Пощенска банка

За поддържаната към този момент трета година динамичност в развиването на банката и за обществената й ангажираност " БАНКЕРЪ "  присъди приза „ Банкер на годината ” на изпълнителния директор, основен финансов шеф и член на управителния съвет на " Пощенска банка "   Димитър Шумаров .

Награда бе връчена от съпредседателя на " Продължаваме промяната " Асен Василев.

В отговор г-н  Шумаров сподели: " Приемам премията с голяма признателност. За мен е изключителна наслада да я получа в юбилейна година за мен и сътрудниците ми в " Пощенска банка ".Приемам я като самопризнание за напъните и достиженията на всички сътрудници, с които през годините сме работили. Благодарение на напъните на всички чиновници " Пощенска банка " има водеща роля в банковия бранш, а политиките й се организират в сходство с екологичните, обществени и управнически фактори, и с грижа за обществото. Искам да пожелая на всички светли празници! ".

Кариерата на Димитър Шумаров стартира в отдел " Бюджетна политика " на Министерството на финансите по времето, когато днешният шеф на Българска народна банка Димитър Радев е заместител министър там. Скоро по-късно той заема основна позиция в Банковата консолидационна компания като шеф " Икономически разбор и прогнозиране ". Пак в същите трагични години, когато " консолидацията " към момента звучеше като чужд термин в българската стопанска система, той се присъединява към екипа на нововъзникналата Обединена българска банка и остава там цели 16 години, последните от който като основен финансов шеф. Към ръководещият екип на " Пощенска банка "  се причислява през 2012 година.

" Ние сме единствената банка в България, която има собствен „ Зелен ръб ” и профилирано звено в организационната си конструкция, които работят за опазването на околната среда  - както във връзка с ограничение на употребяваните от банката запаси, по този начин и във връзка с финансиращата ѝ активност ", декларира Димитър Шумаров. И обръща особено внимание, че финансовата институция постоянно се стреми да развива чувството за отговорно отношение, както на своите чиновници, по този начин и на клиентите си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР