За по-малко от месец в навечерието на предстоящите парламентарни избори

...
За по-малко от месец в навечерието на предстоящите парламентарни избори
Коментари Харесай

Кабинетът излива милиони в Перник всяка седмица

За по-малко от месец в навечерието на идните парламентарни избори държавното управление отпусна по неразбираеми правила близо 60 милиона лв. на определени общини.

Раздаването на милионите стартира на съвещанието на кабинета на 10 февруари с, последваха нови 30 млн. лева за 18 общини, по-късно още и през днешния ден нови 10.5 млн. лева за още 9 общини.

Въпреки че министър председателят Бойко Борисов не стопира да повтаря, че не дели кметовете и хората на наши и ваши, прави усещане, че община Перник е абонирана на всяко съвещание за някой милион от държавното управление. Така по сметката ѝ към този момент са изсипани към 9 млн. лева плюс заричане за още 2 млн. лева по линия на ВиК холдинга.

До момента министър председателят не е коментирал по какъв начин държавното управление дефинира кои общини какви суми да получи. Министрите му също пазят безмълвие по въпроса.

Вместо това Борисов обича да споделя на всяко съвещание - " Подпомагаме всички обитаеми места в България. Не разделяме хората, нито кметовете, на наши и ваши ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР