За пета поредна година Бургас ще е домакин на специализираното

...
За пета поредна година Бургас ще е домакин на специализираното
Коментари Харесай

Всичко за бебето и детето на Бебе Зона Бургас

За пета поредна година Бургас ще е хазаин на профилираното комерсиално ревю за детски артикули и услуги " Бебе Зона “. На 10 и 11 септември в Експозиционен център " Флора “ посетителите ще имат опцията да се срещнат с най-хубавите български производители и вносители в сектора. През годините ревюто съумя да се наложи като едно от най-големите в България. На щандовете на изложителите бъдещите и сегашни родители ще могат да намерят огромно многообразие от артикули и да създадат верния и осведомен избор за тяхното дете и за цялото семейство. Освен това ще имат опцията да се възползват от преференциални цени при извършване на покупки.

Организаторите са подготвили богата стратегия с доста изненади и над 15 томболи с предметни и парични награди. Единственото изискване да участвате в томболите е да се регистрирате на място.

Тази година положителната вест е, че в програмата на ревюто още веднъж ще бъде включен обстоен лекционен курс за родители. Лектори на курса ще бъдат водещи здравни експерти в региона на детското и майчино здраве както от Бургас, по този начин и от цялата страна. Една от най-хубавите и обичани акушерки в Бургас и притежател на наградата акушерка на годината за 2015г. - Велина Василева ще води тематиката за раждането и това какво чака бъдещите майки в родилна зала. Ще бъде включена и тематиката за грижите за новороденото, чиито преподавател ще е Ася Демирева, която е лекарски помощник и сертифициран към Международния ръб съветник по кърмене.

Ася е от първите подготвени консултанти в България и приема за своя задача бъдещите и сегашни майки да получават качествена и модерна информация по тематиките, свързани с храненето и развъждането на бебета и деца. В курса ще бъде включен и на практика обучителен модул по реагиране при незабавни обстановки касаещи здравето и живота на децата - практическия курс по първа долекарска помощ за родители ще бъде воден от Златка Атанасова, която е медицински експерт с над 40 години отпит в системата на опазването на здравето, кръводаряването и първата помощ.

Още от първата си година " Бебе Зона “ се наложи като ревю с задача да подкрепя родители в затруднено състояние, посредством акцията " От мама за мама “, която към този момент за пета поредна година ще има самостоятелен пункт на територията на ревюто. Инициативата е в партньорство с ЦОП Бургас и има за цел да подкрепи бургаски фамилии в неравностойно състояние. Всеки, който желае да се включи в акцията, може да го направи като подари артикули от първа нужда - памперси, шишета, биберони, облекла и други

Условия за дарените артикули:

Да са подобаващи за деца от 0 до 5 годинки.

Да са с ненарушена целокупност на опаковките и в период на валидност, в случай че се отнася за козметика или храни.

Да са чисти и непокътнати и без забележими недостатъци, в случай че се отнася за облекла и обувки.

Да са здрави и годни за потребление, в случай че се отнася за електроуреди или колички, кошари, играчки и други

Пунктът ще е отворен от 10:00 до 18:00 часа в Експо център " Флора " Бургас и през двата дни на ревюто.

Дори най-малката помощ е от голяма важност и ще бъде призната с благодарност.

Събраните дарения ще бъдат комплектовани и дарени на обществено слаби фамилии с деца до 5-годишна възраст, живеещи на територията на град Бургас.

Повече информация за програмата, интензивностите и томболите на ревю " Бебе Зона “ може да получите във фейсбук страницата: www.facebook.com/BebeZonaExpo или на телефони: 0894406234 или 0883100044.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР