За пета година Лидл България дава възможност за платен стаж

...
За пета година Лидл България дава възможност за платен стаж
Коментари Харесай

Стартира тазгодишната стажантска програма на Лидл България

За пета година Лидл България дава опция за заплатен стаж по съответни планове на студенти от разнообразни специалности от страната и чужбина. Стажът ще се организира за интервал от два месеца – от 1 юли до 30 август, а всички студенти могат да аплайват от 15 февруари до 15 май.

Тази година отворени позиции за стажанти ще има в отделите „ Корпоративни връзки “, „ Администрация “, „ Продажби “, „ Логистика “, „ Управление на артикули “, „ Право и нормативно сходство “, „ Човешки запаси “ и „ Lidl Plus “.

Освен месечно заплащане от 1 000 лв., те ще получат ваучери за храна на стойност 200 лв.,  пет дни неплатен отпуск и един спомагателен ден отпуск за рожден ден, в случай че е в границите на програмата, както и доста специфични дарове.

Младежите ще имат и опцията да усвоят скъпи познания и умения под управлението на личен наставник, както и посредством другите образования, планувани по време на стажа им. Бизнес връзка, създаване на персонален бранд в обществените мрежи и презентационни умения са единствено част от тематиките, в които утвърдените студенти ще могат да се усъвършенстват.

Още при попълването на кандидатурата си студентите би трябвало да изберат и плана, по който желаят да работят. В края на стажа те ще показват резултатите пред мениджмънта на компанията. Най-добре представилите се студенти ще имат късмет да продължат да се развиват в  Лидл България.

Всяка година ползата към стажантската стратегия на компанията става все по-голям. В предишното издание над 229 студенти от университети в България и Европа подадоха заявки за присъединяване, като измежду тях имаше и чужденци. Сред претендентите бяха и хора, които са взели участие в практикантската стратегия на компанията, възпитаници в дуална форма на образование, провели своята процедура в Lidl, а даже и сегашни чиновници, които виждат в работата по план по време на стажа опция да натрупат нови познания в друга област.

Подробна информация за всички планове и елементи за позициите тази година могат да бъдат открити на jobs.lidl.bg.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР