За първите десет месеца в НАП са постъпили близо 25

...
За първите десет месеца в НАП са постъпили близо 25
Коментари Харесай

НАП е събрала близо 25 млрд. лева за държавния бюджет до края на октомври

За първите 10 месеца в Национална агенция за приходите са постъпили близо 25 милиарда лв. от налози и осигурителни вноски, което е с над 2,3 милиарда лв. повече в съпоставяне със същия интервал на предходната година, оповестиха от приходната организация.

Отличните резултати, които реализира Национална агенция за приходите, се дължат на добре свършената работа, неуморния труд, високия професионализъм, непрекъснати старания и блян за развиване на приходната организация в името на потребителите. Партньорският метод на Агенцията по отношение на бизнеса и жителите води до позитивна смяна в държанието на данъкоплатците, показват от ведомството.

" Наблюдаваме растеж на доброволното обявление и заплащане на отговорностите. Национална агенция за приходите се развива непрестанно, покачва качеството на предлаганите услуги, като задачата ни е да улесняваме жителите и компаниите при осъществяване на отговорностите им. Постигнатите резултати са посредством и на чиновниците на Агенцията, на техните положени старания, добре свършената работа и неспирния блян към рационализиране на данъчната администрация ", сподели изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Борис Михайлов.

За облекчение на данъкоплатците Приходната организация предлага повече от 160 онлайн услуги, което я подрежда на водещо място в страната измежду цифровите институции.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР