За първи път виждаме заплаха за националната сигурност, за която

...
За първи път виждаме заплаха за националната сигурност, за която
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: За първи път виждаме заплаха за националната сигурност, за която пряко е отговорно правителството

За първи път виждаме опасност за националната сигурност, за която директно отговорно е българското държавно управление. Това разяснява в коридорите на Народното събрание проф. Костадин Ангелов пред Euronews Bulgaria във връзка на импортирания от ГЕРБ-СДС избор на съмнение към кабинета на Кирил Петков.

Разговорите за вота на съмнение ще се водят в единствено Народното събрание, сподели Ангелов. Първо от ГЕРБ ще беседват с най-малката парламентарна група – тази на „ Възраждане “. Ще стигнат и до най-голямата, тази на „ Продължаваме промяната “, защото по думите му и там има депутати, които не са удовлетворени от това, което се случва сега в страната.

Според него вотът ще мине. „ След него всички парламентарно показани партии ще седнем в Народното събрание и би трябвало да начертаем най-хубавото решение за бъдещето на България. Определено и предварителни избори и предстоящ кабинет – експертен или програмен са две доста неприятни неща. Но по-малко неприятното са парламентарни избори, които да дадат непоклатимост и сигурност на страната “, добави Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР