За първи път в юбилейния сезон на Капките победата грабна

...
За първи път в юбилейния сезон на Капките победата грабна
Коментари Харесай

Алисия с първа победа в Капките

За първи път в юбилейния сезон на Капките успеха сграбчи Алисия, която се отличи с имитацията на Риана. След осъществяването й с присъщата хореографията на Rude Boy, Фънки стана от мястото си и персонално целуна ръка на певицата. Комплименти тя получи и от останалите членове на журито.

„ Много се забавлявах и считам, че се получи “, показа Алисия директно след осъществяването си. Гост в журито бе основателят на шоу Невада Димитър Станчев. Той изненада всички с прочувствена авторска ария със акомпанимент на акустична китара. Това се оказа и първото осъществяване пред аудитория на тв продуцента за последните 40 години. Четири от звездите на шоуто имаха опция да пресъздадат международни поп икони. Дарин Ангелов заблестя като канадския артист The Weeknd.

След него Анелия се появи като Адел. Крисия се сблъска с облиците на Бийонсе и Риана. Следващия понеделник ще забележим Моню Монев като Бой Джордж, в облика на поп-фолк певицата Кати ще влезе Руслан Мъйнов, Дарин ще обуе обувките на Камелия, а Есил Дюран ще излезе на сцената като Кайли Миноуг.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР