За първи път този сезон трима състезатели се изправиха един

...
За първи път този сезон трима състезатели се изправиха един
Коментари Харесай

Генчо отстрани Звезделина и Касим от “Игри на волята: България”

За първи път този сезон трима състезатели се изправиха един против различен в елиминационна борба на Арената на “Игри на волята: България ”. Генчо, Звезделина и Касим минаха през съществено предизвикателство, изискващо акуратност, баланс и устойчивост, а единствено най-хубавият от тях резервира мястото си в надпреварата.
 NOVA
Генчо потвърди своите сложни качества и се завърна в племето на Непобедимите със 100 гроша по-богат, откакто в профил Касим и съотборничката си Звезделина.
 NOVA
“Вярвам в това, че каквото и да кажат останалите, аз съм мощна жена и животът ми го демонстрира. Всичко, през което съм минала и преди, и в този момент в игрите, също го демонстрира ” - показа Звезделина след загубата.
 NOVA
“Надявам се да съм добър образец, че в живота, каквото и да ни се случва, ние постоянно би трябвало да намираме сили да продължим! Всичко е допустимо и постижимо, в случай че имаме предпочитание и се борим за него до край ”, разгорещено показа Касим, откакто се потвърди като заслужен съперник на Арената.
 NOVA
Предишната вечер на племенния съвет двете обединения в Супергероите още веднъж застанаха една против друга, а пристрастеностите посред им се разгорещиха. Илиян разкри пред водещата Ралица Паскалева, че Виктория манипулира Цветан, който от своя страна удостовери същото за взаимоотношенията сред Илиян и Мани . След като разпределиха своите гласове, номинирани бяха Цветан и Касим, които Супергеорите дефинираха за слаби звена, дърпащи племето обратно.
 NOVA
В борбата за избавление Цветан съумя да си извоюва още една седмица в най-екстремното риалити, доказвайки своята устойчивост. Генчо направи стратегическо решение, като съзнателно изпусна своята гилотина , с цел да се впусне в елиминационна борба, от която да завоюва грошове. Той беше уверен в своето преимущество по отношение на Звезделина и Касим, а рискът му се оказа оневинен, макар че цената беше да отстрани един от своите съплеменници.
 NOVA
Как ще се оправят Непобедими и Супергерои с един състезател по-малко? Правилно ли беше решението на Генчо? Кой ще завладее Резиденцията? Дали Безстрашните ще останат още веднъж на Дивата река? Колко тежко ще се контузи Джаферович и дали това ще е краят на приключението за нея? Не пропускайте извънредно тежка териториална борба в “Игри на волята: България ” - понеделник в 20:00ч. единствено по NOVA.
 NOVA
Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на www.nova.bg/igri.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР