За първи път след началото на карантината 40-годишната Пинк даде

...
За първи път след началото на карантината 40-годишната Пинк даде
Коментари Харесай

Пинк за вируса: Не можех да дишам! - slava.bg

За първи път след началото на карантината 40-годишната Пинк даде изявление и показа детайлности към ковид. Звездата дефинира случилото ѝ се като най-страшния интервал от живота ѝ. Тя боледува със своя дребен наследник и по думите ѝ, и двамата са изкарали много тежко този вирус.

Пинк описа пред Елън Дедженеръс, че всичко почнало в средата на март, когато 3-годишният ѝ наследник Джеймисън няколко дни поддържал висока температура.
„ Няколко нощи не можех да дремя, тъй като не можех да вдишвам. За първи път от 30 години ми се наложи да употребявам инхалатор “ – призна певицата – Тогава осъзнах какъв брой фактически е ужасно всичко “.

Когато Джеймисън почнал да се жалва от болки в гърдите, Пинк напълно се разтревожила: „ В подобен миг започваш да мислиш: окей, отиваме в болница? Какво да вършим в този момент? Това е най-страшното, с което съм се сблъсквала през целия ми живот “.

По думите ѝ всеки ден се появявали нови стресиращи обстановки. Самата актриса е страдала от тежка астма в детството, поради която й се налагало да върви постоянно в болница в детството.

Певицата изясни и в обществените мрежи за компликациите към ковид: „ Казваха, че децата не са застрашени. Но ето, вижте, моят наследник е единствено на три години. Не единствено хората над 65 години могат да се заразят. Аз съм на 40 “, споделя тя.

Според нея доста хора са боледували без да са им направени проби. Нейни другари са имали сходни признаци още през февруари.

За благополучие към този момент Пинк и детето ѝ са победили заболяването, само че до оздравяването за дребния Джеймисън било нужно много време и това напълно не било по този начин елементарно. Когато страшното въпреки всичко отминало, певицата дава милион $ в помощ на хората, потърпевши от пандемията.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР