за първи път се опита да излезе на застрахователния пазар

...
за първи път се опита да излезе на застрахователния пазар
Коментари Харесай

Мобилното приложение на Tesla ще намалява цената на застраховката на съвестните водачи

за първи път се опита да излезе на застрахователния пазар благодарение на сътрудници, само че от 2019 година подхваща обилни старания за независима работа в областта на автомобилното обезпечаване. Засега фирмената застраховка на компанията се предлага единствено на притежателите на електрически автомобили Tesla в Калифорния , само че географското уголемение на тази сфера на деяние е неизбежно. Дисциплината на лидера ще се следи от фирменото мобилно приложение на автомобилната компания.

Телематичните услуги от дълго време се употребяват от застрахователните компании за акомодация цените на застраховките съгласно съответния лидер. Да напомним, че множеството електрически автомобили на Tesla към този момент разполагат с всичкото належащо за осъществяването на сходен мониторинг съоръжение. Сега бе прегледан сорс кода на мобилното приложение на Tesla и по този метод стана ясно, че в него е вграден модул, който може да събере нужната статистика за образуване на застрахователната сума за всеки един съответен лидер.

Цената на застраховката в Съединени американски щати може да падне с 50%, в случай че той показва. По-конкретно, приложението на Tesla регистриран броя на задействането на ABS системата, злоупотребите с автопилота (зачестиха случаите, когато на кормилото са сложени заместители на ръцете), интензивността на ускорението и на прекъсването, рисковото доближаване до други транспортни средства и продължителното пътешестване на небезопасна отдалеченост. Този мониторинг може да се прави от електрическите автомобили на Tesla, основани на платформата HW2 с версия на фърмуера над 2021.4.12.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР