За първи път от миналата година производителите на млечни продукти

...
За първи път от миналата година производителите на млечни продукти
Коментари Харесай

Качествен евтин зехтин в Гърция няма! Млечните продукти леко поевтиняват

За първи път от предходната година производителите на млечни артикули в Гърция дават на пазара артикули на по-ниски цени, заяви министърът на развиването Андонис Георгиадис, представен от БНР през днешния ден. При част от компаниите понижението на мляко, масло, сирене и кашкавал е 10%.

От министерството на развиването показаха очакване, че и други хранителни артикули последователно ще станат по-евтини.

В същото време производителите на гръцки зехтин оповестиха повода за високата цена на продукта.

Зехтинът гръцко произвеждане има мощно повишено търсене на европейския пазар, като приблизително цената му е с 18% по-висока спрямо предходната година.

Търговци оповестяват, че в Северна Гърция пък има огромно търсене на зехтин от българските туристи, само че цената от производителя се е нараснала с към 20% и заради скъпия ток.

" Качествен на ниска цена зехтин в Гърция няма ", безапелационни са търговците.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР