За първи път от 5 години насам Светлана Гущерова не

...
За първи път от 5 години насам Светлана Гущерова не
Коментари Харесай

Гущерова с първа Нова година и рожден ден без корем

За първи път от 5 години насам Светлана Гущерова не беше с стомах на рождения си ден и на Нова година. Откакто е омъжена, русокоската е като кучка - забременява и ражда всяка година, само че тази година е изключение. Ако до момента постоянно криеше бременния си стомах, то в края на 2023-та трябваше да закрие единствено корема на мъжа си Христиан Гущеров.

На 21 декември голата моделка чукна 36 години с скришен ваучър. Блондинката не разгласява фрагменти от купона в обществените мрежи, почерпката или подаръците, които е получила. Тя очевидно е решила да не парадира със стандарта си на живот.

„ Честит рожден ден, Светлана Гущерова, ти ме накара да имам вяра, че във всичко има смисъл, стига да си с верния човек! Обичам те безпределно, обич моя! Бъди ми жива и здрава! ” – написа мъжът й Хриси, който постоянно се изяснява в обич на жена си.



Бившата бръмчалка разгласява малко видео, от което стана ясно, че празненството се е състояло в столичен бар. На клипа русокоската е със секси рокля, която акцентира кльощавите й форми и силикона й. Светлана, която доби известност след спечелването на състезанието „ Мис Плеймейт ” 2009, роди своето четвърто дете през юни тази година.

„ Винаги съм мечтала за огромно семейство. Готова съм за още едно дете, само че Хриси е малко изплашен и желае лека отмора. Все отново, каквото Господ е споделил, това ще се случи “ – показа преди време плеймейтката, която в последните 2 години върти бизнес с пижами, направени по неин дизайн.

„ Чувствам се доста щастлива и обичана! Когато бленувам и желая нещо да се случва, то се случва. Много е мъчно в днешно време да намериш подобаващия човек, с цел да създадеш семейство. За да имаш деца, би трябвало да усетиш индивида до теб, да имаш естетика с него и съгласие. Успях да намеря подобен брачен партньор. Той е неповторим, зодия Рак. Те са фамилни хора, обичат уюта. Много имам вяра в зодии и по този начин съм родила децата си – ден, час, всичко. Имам астроложка и се съветвам с нея “ – показа Светлана Гущерова в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” към предишния си рожден ден.
И тази година празникът на някогашната държанка на Гонзо не е минал и без нормалните изненади от страна на Гущеров. От обкръжението на двойката издават, че след тайния ваучър многодетното семейство се е отправило на сантиментално предколедно странствуване до прилежаща на България страна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР