За първи път ми се налага, организирайки такова събитие, да

...
За първи път ми се налага, организирайки такова събитие, да
Коментари Харесай

Нанков: Всеки ден лъсват схемите им, ще се носи политическа, но и друг вид отговорност

„ За първи път ми се постанова, организирайки такова събитие, да отхвърлям наши другари да дойдат в читалището, защото имаме единствено 400 места. За първи път съм заставен да отхвърлям на наши членове и симпатизанти присъединяване. Истинската социология е ясна – тя е в цялостните зали “.

Това разгласи в Ловеч лидерът на листата на ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

Според него ползата в политиката не е изненада, тъй като до неотдавна никой не е вярвал, че в 21 век и в Европейски Съюз, българинът може да бъде докаран до там да се чуди по какъв начин ще изкара зимата.

„ Ще имаме ли топло в нашите домове? Как ще си платим хляба и горивото? Как може едни приключили на запад „ харвардци “ да докарат такава съсипия, сходна инфлация, сходен застой, невъобразим 25 години. Обвиняваха ни доста с една едничка цел – с революционен механизъм, без каквито и да е законови предпоставки, да смъкват законното държавно управление. Да внушат на обществото всевъзможни операции “, безапелационен беше той.

Нанков упрекна властимащите в последната към този момент съвсем година, че със прекъсването на Автомагистрала „ Хемус “ са обрекли стопански Северна България.

„ Те не можаха да намерят „ комисионерите “, както при газа и при бензина. Затова с пътищата нищо не се направи. Това е простата истина “, твърди той.

„ По-действията им ще ги познаете. Схемите им лъсват всеки ден и, уверен съм, за това ще се носи освен политическа, само че и различен тип отговорност “, заключи Нанков, който изрази вяра, че ще последва качествено следствие.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР